SomNy – brukte mobiler

Gå for et grønnere valg — kjøp en brukt mobil!
Hva er SomNy?

SomNy er vårt tilbud for kjøp av litt brukte telefoner til en redusert pris. Hver måned mottar vi mange brukte SWAP-telefoner som vi gis nytt liv til via vår kvalitetskontroll før de selges SomNy.

Ved kjøp av brukt telefon gjennom oss istedenfor f.eks. privatmarkedet har du økt sikkerhet, samt garanti og angrerett.


SomNy telefoner kommer i to ulike graderinger, og disse viser til telefonens tilstand og mengde tidligere bruk. Les mer om graderinger lenger ned på denne siden.


Det varierer til enhver tid hvilke telefoner vi får inn og har tilgjengelig i SomNy, så dersom du ser en telefon du ønsker så gjelder det å slå til da vi ikke kan garantere lagerstatus til enhver tid på de ulike telefonene.


Kvalitetskontroll, garanti og angrerett

Telefonene går gjennom en grundig kvalitetskontroll hvor alle funksjoner kvalitetssikres, og det undersøkes at telefonen ikke har skader betydelig for funksjonalitet. Alt innhold fra tidligere bruker av telefonen slettes, slik at første gang du tar i bruk telefonen er det samme bruker opplevelse og oppsett som det hadde vært om du kjøpte en splitter ny telefon.


Ved kjøp av SomNy telefon har du samme garanti og angrerett som ved kjøp av ny telefon. Du kan derfor være trygg på feil eller mangler som oppstår innen 2 år fra kjøpsdato går på garanti. Selv påførte feil og skader på telefon går ikke på garanti.

Du har også 30 dagers angrerett på kjøp av SomNy telefoner, så dersom du ikke er fornøyd med telefonen din kan du returnere den for full refusjon.

 

Hva følger med i en SomNy bestilling?
For å holde prisene på SomNy telefoner nede er det kun selve mobilen som følger med i esken. Dersom du har behov for tilleggsutstyr som lader eller hodetelefoner kan du legge dette til i handlekurven din via nettbutikken og få det sendt i samme bestilling som telefonen din.

Ofte Stilte Spørsmål

Korte svar på ofte stilte spørsmål
Fant du det du lette etter?
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status.