dekning

Mobilabonnement med full Telenor-dekning

Hos Talkmore får du garantert full Telenor-dekning. En dekning i verdensklasse, der du er!

Mobilabonnement med full Telenor-dekning

Hos Talkmore får du garantert full Telenor-dekning. En dekning i verdensklasse, der du er!

Telenor tar storeslem: Norges beste mobilnett

Basert på analyse av Ookla®️ Speedtest Intelligence®️ data Q3-Q4 2022. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold. Se telenor.no.
Nordlys
Raskeste (4G/5G)
Norges raskeste mobilnett
Dame med hendene i luften
Beste (4G/5G)
Norges beste geografiske dekning
Mann som ser på telefonen
Mest stabile (4G/5G)
Norges mest stabile mobilnett 

Norges raskeste mobilnett – 5 år på rad!

Basert på brukernes egne målinger har Telenor sitt mobilnett igjen blitt kåret til Norges raskeste. Og ikke nok med det, nettet er også det mest stabile – og det med den beste geografiske dekningen!

Flere tusen nordmenn tester hver uke sin mobilopplevelse med Ooklas Speedtest-app. Kåringen er basert på over 105 000 hastighetsmålinger gjennomført av mobilkunder i Telenors 4G- og 5G-nett gjennom hele 2022. Gjennomsnittet har så blitt sammenlignet med resultater fra andre mobiloperatører.

Hastighet er helt avgjørende for mobilopplevelsen og derfor er brukernes egne målinger det beste og viktigste beviset på at Telenors utbygging av 5G-nettet og moderniseringen av 4G-nettet har stor verdi for kundene våre. Jo raskere, jo bedre!
Dette blir ekstra viktig for brukeropplevelsen i fremtiden når mobilnettene og ikke minst 5G vil spille en enda viktigere rolle med nye bruksområder og tjenester.

«Det er inspirerende å se at Telenors modernisering av mobilnettet har ønsket effekt. Økt kapasitet, hurtighet og robusthet er avgjørende når vi bygger vårt landsdekkende 5G-nett. Alle med 5G-mobil får nå nye muligheter og bedre mobilopplevelser, og det er gledelig at vi får dokumentert at Telenor har det raskeste 5G-nettet.»

Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor

 

Basert på analyse av Ookla® Speedtest Intelligence® data 2018-2022. Bruk av Ooklas varemerker er lisensiert og gjengitt med tillatelse. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.

Du tror det går fort... til du har prøvd 5G!

Norges raskeste 5G-nett

5G er fremtidens mobilnett, og i løpet 2024 vil vi ha et landsdekkende nett i verdensklasse – til nytte og glede for våre kunder. Selv om Telenor i dag har et 4G-nett som er et av verdens aller raskeste, er 5G-nettet en helt ny infrastruktur som vil tilby lynraske hastigheter og mer kapasitet, og dermed bedre brukeropplevelser og helt nye muligheter i mobilnettet. Du vil blant annet legge merke til forskjellen når du streamer film og video – og ved opp- og nedlasting av store filer.

 

Telenor ruller nå ut 5G for fullt, noe som betyr at stadig flere vil kunne glede seg over en ny mobilhverdag med 5G. Det er verdt å merke seg at 5G-mobiler også gir deg en mye bedre 4G-opplevelse, takket være moderniseringen av hele mobilnettet.

 

Oversikt over steder med 5G i dag og Telenors utbyggingsplaner.

 

Så mye mer enn bare fart

5G vil gjøre det mulig å koble enormt mange ulike enheter på nettet – samtidig. Alt fra biler til parkeringssensorer, medisinsk utstyr og hele fabrikker, headsett som kobles rett på mobilnettet, smarte briller, AR, VR og mye, mye mer.

For å benytte deg av 5G-nettet, trenger du en 5G-telefon som er klar for Telenor sitt nett og du må være på et sted hvor det er 5G.

Lyst på en telefon som støtter 5G?

Vi har et stort utvalg 5G-telefoner som gir deg full tilgang til Telenors 5G-nett og morgendagens mobilmuligheter. Husk at du som Talkmore-kunde alltid får 1000,– i mobilrabatt på ny mobil!

Dekning i verdensklasse med 4G

Visste du dette om Telenors dekning?

Dame som ser på telefonen
99,9 % av befolkningen har Telenor-dekning der de bor 
Fjell og vann
Hele 80 % av landets teletrafikk går gjennom Telenors nett
Dame som ser på telefonen
Flest basestasjoner med over 8500 basestasjoner  

Full Telenor-dekning til Talkmorepriser

Hos Talkmore får du alltid den beste dekningen til Talkmorepriser, enten det er for deg eller hele familien.