Du tror det går fort... til du har prøvd 5G!

Størst nett, lynrask 5G og enorm kapasitet 
Gutt som sitter på en benk å hører på musikk

5G er fremtidens mobilnett, og i løpet 2024 vil vi ha et landsdekkende nett i verdensklasse – til nytte og glede for våre kunder. Selv om Telenor i dag har et 4G-nett som er et av verdens aller raskeste, er 5G-nettet en helt ny infrastruktur som vil tilby lynraske hastigheter og mer kapasitet, og dermed bedre brukeropplevelser og helt nye muligheter i mobilnettet. Du vil blant annet legge merke til forskjellen når du streamer film og video – og ved opp- og nedlasting av store filer.

 

Telenor ruller nå ut 5G for fullt, noe som betyr at stadig flere vil kunne glede seg over en ny mobilhverdag med 5G. Det er verdt å merke seg at 5G-mobiler også gir deg en mye bedre 4G-opplevelse, takket være moderniseringen av hele mobilnettet.

 

Oversikt over steder med 5G i dag og Telenors utbyggingsplaner.

 

Så mye mer enn bare fart

5G vil gjøre det mulig å koble enormt mange ulike enheter på nettet – samtidig. Alt fra biler til parkeringssensorer, medisinsk utstyr og hele fabrikker, headsett som kobles rett på mobilnettet, smarte briller, AR, VR og mye, mye mer.

For å benytte deg av 5G-nettet, trenger du en 5G-telefon som er klar for Telenor sitt nett og du må være på et sted hvor det er 5G.

Lyst på en telefon som støtter 5G?

Vi har et stort utvalg 5G-telefoner som gir deg full tilgang til Telenors 5G-nett og morgendagens mobilmuligheter. Husk at du som Talkmore-kunde alltid får 1000,– i mobilrabatt på ny mobil!

Dekning i verdensklasse med 4G

Se dekningen der du bor

Sjekk dekningen akkurat der du bor og hvor i Norge 5G nettet allerede er tilgjengelig.