om

Bli bedre kjent med oss

Hos Talkmore er alle like velkommen som kunder og ansatte – vi elsker mangfold!

Historien om Talkmore startet i 2004 med et mål om å tilby enkle og ærlige mobiltjenester til lavest mulig pris. I 2007 ble Talkmore kjøpt opp av Telenor som ga oss mulighet til å kunne tilby dekning og tjenester i verdensklasse – til Talkmorepriser!

 

Høsten 2020 lanserte vi Norges enkleste lavpris-abonnement på strøm, garantert uten påslag og skjulte gebyrer. Et ærlig alternativ i et uoversiktlig og komplisert marked.

 

Den 1. mars 2021 fusjonerte Dipper med Talkmore og ble til Talkmore Bedrift. Talkmore leverer dermed mobiltjenester til Talkmorepriser til både privat- og bedriftsmarkedet, og strøm til privatmarkedet. Vi har de aller smarteste kundene, og jobber hardt hver dag for å fortjene å beholde dem!

 

Juli 2021 ble Talkmore sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter at vi som selskap gjør mye riktig, og at våre medarbeidere trives hos oss. Det er vi veldig stolte av!

 

I 2022 fikk vi igjen bevist at vi har Norges mest fornøyde mobilkunder, da vi kom på 1. plass i den årlige  kundetilfredshetsundersøkelsen til analysebyrået EPSI. På bedriftssegmentet ligger vi også fortsatt  i toppen med en solid 2. plass til Talkmore Bedrift. Tusen takk til alle kundene våre for tilliten dere viser oss 💚

 

Organisasjonsnummer: 876 839 342

Talkmore-kulturen

Et innblikk vi vår hverdag

Presse

Store og små nyheter

Andreas

Ledelsen

Bli kjent med ledelsen

Dame som smiler mens hun ser på telefonen

Sikkerhet

Din sikkerhet er viktig for oss

Miljøfyrtårn

Enda grønnere enn før

Ledige stillinger

Bli med på eventyret