Åpen

Vi møter hverandre og kundene med et åpent sinn

Enklere

Det skal være enkelt å bli kunde og enkelt å være kunde

Pålitelig

Solide og attraktive tjenester – med en kvalitet du kan stole på

Talkmore-kulturen kan ikke kopieres

Hos oss finner du et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø hvor de ansatte alltid blir satt i fokus. 
Bilde av ansatte hos Talkmore
Vi jobber på tvers av ulike avdelinger og heier hverandre frem! Det er utrolig viktig for oss å ha en arbeidsplass med mangfold hvor alle kan være seg selv. Vi er et selskap med et stort hjerte for alle våre ansatte!

Talkmore jobber aktivt for et best mulig arbeidsmiljø, blant annet ved anonyme medarbeiderundersøkelser som blir fulgt opp tett. Vi vet at vi er sterkere sammen!
Bilde av inngangen til Karvesvingen 5 Karvesvingen 5
Karvesvingen 5

Her løfter vi et ungt og kreativt arbeidsmiljø

Vi holder til i et av Nord-Europas smarteste bygg som bidrar til å redusere og effektivisere energibruken vår. Sammenlignet med 2019 har vi faktisk klart å redusere energiforbruket pr kvadratmeter med hele 72,1 %!

I Talkmore jobber vi agilt og samarbeider på tvers av fagområder. Våre nye lokaler gjør det enda enklere å samarbeide enn før!

Fornøyde medarbeidere = fornøyde kunder

Talkmore har Norges mest fornøyde mobilkunder og ligger på topp 10 blant Norges beste arbeidsplasser! 
Bilde av ansatte hos Talkmore

Trivsel er viktig hos oss, derfor feirer og markerer vi både store og små begivenheter. Vår dedikerte sosialkomité jobber hele tiden med å spre kunnskap rundt viktige temaer som psykisk helse, pride, vennskap, kjærlighet, miljø og mye mer.

 

I juli 2022 ble Talkmore Great Place To Work-sertifisert og vi ligger nå på topplisten over Norges beste arbeidsplasser. Vi er overbevist om at fornøyde medarbeidere leder til fornøyde kunder. Dette fikk vi igjen bevist under de årlige kundeundersøkelsene til analysebyrået Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer og EPSI. Da begge undersøkelsene viser at Talkmore har Norges mest fornøyde mobilkunder.

 

Ikke nok med det! Talkmore topper i tillegg listen som kundens favoritt over alle mobilselskaper i Norge hos Bytt.no!

Bli med på eventyret!

Våre medarbeidere er vår aller viktigste ressurs!