Mobilt Bredbånd

Med Talkmore Mobilt Bredbånd kan du og familien surfe bekymringsfritt – hjemme, på hytta eller på reise i Norge. Som Talkmore-kunde har du garantert full Telenor-dekning!
Rundt bilde med Fjell og vann
Dekning i verdensklasse
Som Talkmore-kunde får du alltid garantert full Telenor-dekning.
Dame med hendene i luften
Enkelt å pause abonnementet
Du kan når som helst fryse ditt mobile bredbånd – helt kostnadsfritt.
Far og datter som ser på telefon
For hele familien
Dere kan surfe med inntil 10 enheter samtidig på samme abonnementet.

Er du allerede Talkmore-kunde?

Logg deg inn via Mine Sider eller i Talkmore-appen for å velge datamengde og å bestille. Da vil din personalia automatisk følge med, og du vil få full oversikt over hele kundeforholdet ditt i appen.

Ekstra datapakker

Du har mulighet til å oppgradere, legge til datapakke og pause abonnementet på Mine Sider og i Talkmore–appen.
25 GB til 299,–
Engangspakke som varer ut måneden
50 GB til 399,– 
Engangspakke som varer ut måneden

Da kan du aktivere en ny datapakke, og du vil da få denne i tillegg til pakken du har fra før ut inneværende måned. Pris og tildelt datamengde for den nye pakken vil bli avregnet ut ifra hvor mange dager som er igjen i den aktuelle måneden. Neste måned får du datamengde tilsvarende siste aktiverte datapakke.

Da kan du enkelt kjøpe en ekstra datapakke som varer i 30 dager. Denne løsningen er perfekt dersom månedens forbruk var et unntak i forhold til det du vanligvis trenger. Du kan velge mellom datapakke på 25 GB til 299,– eller 50 GB til 399,–. Dette vil ikke påvirke din faste datamengde.

Om du er i ferd med å bruke opp datamengden du har inkludert så fortvil ikke – vi varsler deg på SMS. Varslingsnummer legges til ved å kontakte kundesenteret.


Klar for å bestille?

Mobilt Bredbånd er perfekt når du trenger stabilt internett på farten, på hytta, hjemme, i bilen - rett og slett i hele Norge!