Spørsmål og svar om Talkmore-appen

Ja! I appen kan du enkelt bestille ekstra datapakker ved å trykke på «Bestill datapakke» på forsiden eller fra «Tjenester» for hver bruker.

Du kan selvfølgelig bruke appen i utlandet, og du får til og med forbruket ditt spesifisert under forbruk. Du må være tilkoblet internett for at forbruket skal oppdatere seg i appen. 

Ja! Du får full oversikt over ditt Mobile Bredbånd i appen. 
I appen kan du enkelt bestille tjenesten Ekstra Utland under fanen Tjenester. Vi tilbyr flere ulike pakker til over 70 land.
Med appen vår vil du ha full oversikt over hele familiens forbruk om dere er samlet på en felles faktura. Du kan også endre abonnement, aktivere tjenester eller kjøpe datapakker til hele familien fra appen. Er dere ikke allerede på samlefaktura eller Talkmore Familie? Les om familieabonnement.
Pr i dag har vi dessverre ikke en egen app for Windows Phone. Våre Mine Sider er derimot tilpasset for mobilskjerm og du vil finne alt du trenger der.

Opplever du at appen ikke fungerer? Vi beklager dette, og ønsker at du sender en henvendelse direkte via kontaktskjemaet. Da vil vi undersøke og feilmelde så fort vi kan!

 

Vi anbefaler Mine Sider når du bruker PC. Her vil du få lik oversikt som i Talkmore-appen.

Ikke Talkmore-kunde enda?

Bestill abonnement til deg og din familie nå – raskt og enkelt!