sikkerhet

Din sikkerhet er viktig

Telenors sikkerhetsmiljø jobber døgnet rundt for at du skal være trygg på nett og mobil – slik at du skal kunne leve din digitale hverdag uten bekymringer.

Talkmore-kunder surfer med garantert full Telenor-dekning – og derfor nyter du godt av denne innsatsen!
Tre venner ser begeistret på telefonen

Våre sikkerhetsprodukter

Barnemodus

Barnemodus består av Full Kontroll og Nettvern. En ekstra god løsning for barna med full kontroll på databruk og varsling av utrygge nettsider. Barnemodus er en kostnadsfri tjeneste som vi tilbyr på alle våre privat mobilabonnement!
Aktiver tjenesten

Nettslett

Ingen skal føle seg utrygge på nett, derfor får du advokathjelp til å fjerne uønsket innhold om du skulle behøve det. Nå er Nettslett inkludert i alle privat mobilabonnement!
Les mer
Dame som smiler mens hun ser på telefonen

Nettvern

Surfer du på et Telenor-nett, vil filteret Nettvern stoppe deg dersom du er i ferd med å gå inn på en nettside som inneholder virus, svindelforsøk eller lignende. Nettvern er en gratis tjeneste og kan enkelt aktiveres via Mine Sider eller i Talkmore-appen. Tjenesten gjelder både for privat og bedrift!

Les mer

Digital Trygghet

For kun 49,–/mnd kan du og familien føle dere enda tryggere i en mer og mer digital hverdag. Forsikringen gjelder for alle våre privat mobilabonnement. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en trygg og bekymringsfri hverdag – derfor spanderer vi den første måneden! 
Legg til forsikringen