Tusen takk for tilliten

Kundene har talt! Talkmore har Norges mest fornøyde mobilkunder i følge 3 av landets største og nylig gjennomførte kundeundersøkelser.

Norsk kundebarometer
Epsi
Epsi

De årlige kundeundersøkelsene til analysebyrået Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer og EPSI viser at Talkmore har Norges mest fornøyde mobilkunder. Telekombransjen er preget av hard konkurranse, og høye forventninger fra kundene. Da er det ekstra gøy å nå helt til topp på kundetilfredshet.

 

Ikke nok med det! Talkmore topper i tillegg listen som kundens favoritt over alle mobilselskaper i Norge hos Bytt.no!

 

Vi jobber hardt hver dag for å identifisere kundenes behov slik at vi kan imøtekomme disse på best mulig måte. Tilbakemeldingen fra kundene viser at vi har lyktes med det, og det er vi veldig stolte av! Vi setter stor pris på tilliten vi får, og lover å fortsette å jobbe beinhardt for å beholde Norges mest fornøyde mobilkunder.

Hvem er aktørene bak undersøkelsene?

Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI har i over tjuefem år målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Forskning basert på Norsk Kundebarometer har resultert i 2 doktorgrader og flere publiseringer i internasjonalt anerkjente vitenskapelige journaler.

 

EPSI Rating Norway er en del av EPSI Rating Group som gjennomfører kundetilfredshetsstudier i hele Norden og i flere andre europeiske land. I tre tiår har EPSI Rating Group studert kundenes erfaringer med private og offentlige virksomheter. Deres visjon er å hjelpe bedrifter til å yte bedre, og det gjør de ved å fordype seg i kundenes og medarbeidernes meninger om virksomheten.

 

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for tjenester og produkter, og hver dag bruker tusenvis av nordmenn Bytt.no for å lese verifiserte brukeromtaler om selskaper.

 

Forskningsprosjektet Norsk Bærekraftbarometer måler på fjerde år hvor bærekraftige norske bedrifter er sett fra kundens ståsted.  Forbrukerne har vurdert bedrifter de er kunder hos på de tre hoveddimensjonene av bærekraft: Økonomisk bærekraft, miljømessig bærekraft og sosial bærekraft.

 

Les hva kundene våre skriver om oss 💚

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger fra kundene våre!
«Talkmore er den beste teleoperatøren»

Er kjempefornøyd med Talkmore. Det er ingen skjulte priser, fantastisk kundeservice, god dekning og rimelige priser. Jeg har 4 barn i mitt abonnement i tillegg til mitt.

Se flere omtaler på Bytt.no
«Talkmore - Proffe til fingerspissene »

Kjempebra kundebehandling. Positive, løsningsorienterte, ekspeditte. Kan anbebales på det sterkeste. Utvilsomt den beste mobiloperatøren i Norge. 

Vi kunder er svært tilfredse. 

Takk for flott service og et samlet sett topp produkt. 

Se flere omtaler på Bytt.no
«De aller beste»

Har hatt Talkmore i mange, mange år, faktisk helt fra di kom.. Det absolutte beste mobilselskapet som finnes, med dekning stortsett overalt, t.o.m i tunellene. Anbefaler det til alle tobente i hele Norge...

Se flere omtaler på Bytt.no
«Beste stedet å være kunde!»

Superbra kundeservice hver gang! Glade og blide kundebehandlere som gjør det man ønsker! Kunde forever!

Se flere omtaler på Bytt.no
«Talkmore har fantastisk kundebehandling»

Hadde kontakt med en fantastisk bra kundebehandler i dag. Den damen må være gull verdt for Talkmore. Der min henvendelse ble et problem hos andre mobiloperatører, ordnet Talkmoredamen alt på en enkelt og svært tilfredsstillende måte for meg. Tusen hjertelig takk.

Se flere omtaler på Bytt.no