Hvordan fungerer angrerett og retur på SomNy?

Her har vi samlet nyttig info om, og svar på ofte stilte spørsmål samt vilkår rundt angrerett og retur av SomNy-telefon.

30 dagers åpent kjøp på SomNy telefoner.

Dersom du har kjøpt en SomNy telefon og angrer på kjøpet ditt kan du benytte deg av angreretten på 30 dager. Ved ethvert kjøp av SomNy telefon sendes det via epost informasjon rundt angrerett og angreskjema.


Ved retur legger du telefonen i original emballasje som pakkes og forsegles godt og leveres til nærmeste postkontor. Vi oppfordrer til omsorg for varen og originalemballasjen, samt innpakningen der du ønsker å benytte deg av angreretten. Og vi anbefaler å sende pakken med sporing da du som kunde er ansvarlig for pakken til den er tilbake hos oss. Dersom varen ikke returneres i samme stand som den ble sendt ut i står du ansvarlig for skadene.

 

Vilkår for retursending

  • Originalforpakningen ikke skal brukes som ytre emballasje/ytterkartong. Varen skal være komplett tilbake til oss hvilket innebærer at tilbehør, produktforpaking, innerembalasje m.m skal inkluderes i returen.
  • Vi forbeholder oss retten til å utføre en verdireduksjon tilsvarende produktets eventuelt forandrede tilstand ved mottaket hos oss.
  • I det fall produktet er måltilpasset eller spesialtilpasset for en bestemt kunde, gjelder ikke bytteretten, åpent kjøp eller angrerett.
  • Ved godkjent retur tilbakebetales kjøpesummen til deg som kunde. Tilbakebetaling skjer til den kontoen som angis ved betaling.
Fant du det du lette etter?

Hvorfor kjøpe brukt telefon?

Det er ikke alltid man har behov for en ny telefon. Ta et grønnere valg - kjøp en brukt telefon!

Les mer

Garanti på SomNy

Les mer om garanti ved kjøp av SomNy telefon her.

Les mer

SomNy

Gå for et grønnere valg - kjøp brukt mobil!

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status.