Unngå overraskende regninger

Vi har samlet de vanligste årsakene til at fakturaen noen ganger er høyere enn forventet. 

Hvordan gjør jeg det billig å ringe til utlandet?

Med et Talkmoreabonnement ringer du gratis fra Norge til Norden, men om du ringer til andre land vil dette koste ekstra. 

Nøyaktig hvor mye det koster kommer an på hvilket land du ringer til. Du finner nøyaktige priser for alle land her

 

Om du vet at du skal ringe en del til utlandet, vil det fort lønne seg med tjenesten Ekstra Utland. Denne tjenesten gir deg inkluderte minutter til en rekke forskjellige land. Du kan sjekke om vi tilbyr Ekstra Utland til landet du ønsker å ringe til ved å søke på landet her, eller fra Talkmore-appen og Mine Sider.

 

Hvordan kan jeg få mest ut av pengene for data i utlandet?

Om du har vært på reise utenfor EU eller kanskje tatt en ferge, så vil det koste ekstra å bruke mobilen. Vi har som en ekstra sikring lagt inn en tjeneste som heter Datakontroll Utland på alle våre abonnement. Denne tjenesten varsler deg dersom dataforbruket ditt  i utlandet passerer 400,– og vil sperre for videre bruk om du bruker for 500,–. Om du trenger å bruke mer data i utlandet, kan du alltids svare på meldingen vi sender med FORTSETT UTLAND, og sperren for data vil åpnes i løpet av kort tid. 

 

Om du skal på tur til utlandet anbefaler vi alltid å sjekke prisene før du reiser. Vi tilbyr også egne datapakker for flere land som gjør databruk adskillig billigere. Du kan sjekke om vi tilbyr en datapakke for landet du skal reise til her eller på Talkmore-appen og Mine Sider.

 

Om du bruker opp din inkluderte datamengde, kan dette koste ekstra. Vi har for sikkerhets skyld, lagt inn en ekstra sikring for at disse kostnadene ikke skal bli alt for høye. Denne sikringen heter Makspris Data og ligger inne på alle våre abonnement. Makspris Data sender varsling om dataforbruket ditt ved 80% og 100% bruk.

 

Prisen for mobildata utover inkludert er 1,99kr, men du vil aldri bli belastet mer enn maks 99,– pr dag, opptil 9,5GB. 

 

Vi har også en tjeneste som heter Datakontroll. Denne tjenesten sperrer for overforbruk av mobildata slik at du ikke trenger å bekymre deg for ekstra kostnader for mobildata. Datakontroll er helt gratis og kan aktiveres på Talkmore-appen og Mine Sider.

Kjøp av varer og tjenester

Om du har stemt på for eksempel Idol, The Voice eller MGP, så koster dette penger. Beløpet vil komme på fakturaen din fra oss måneden etter.

Dersom du ser noen beløp på fakturaen fra oss, som gjelder kjøp av varer og tjenester (også kalt Strex). Anbefaler vi å logge inn på strex.no for å kunne se hva det gjelder. 

Samtaler til spesialnummer

De fleste spesialnummer har blitt gratis i nyere tid. Det er derimot noen unntak som fortsatt koster en del å ringe til. Dette gjelder samtaler til opplysningstjenester som 1881, 1888 osv. Det koster også ekstra å ringe til 820/829 nummer. 

Fant du det du lette etter?

Betalingsmetoder

Her finner du nyttig info og svar på spørsmål om betalingsmuligheter for faktura fra oss.

Les mer

Faktura ved endring av abonnement

Her finner du nyttig info om svar på spørsmål rundt faktura ved endring av abonnement.

Les mer

Høyre faktura enn forventet

Her har vi samlet nyttig info og svar på ofte stilte spørsmål for deg som har mottatt en høyere faktura enn forventet.

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status.