Er fakturaen høyere enn forventet?

Her har vi samlet nyttig info og svar på ofte stilte spørsmål for deg som har mottatt en høyere faktura enn forventet.

Dersom din faktura er høyere enn forventet skyldes dette som regel at du benyttet deg av tjenester ikke inkludert i månedsprisen din, eller at du har kjøpt tilleggstjenester som data- eller talepakker.

 

Hva er ikke inkludert i månedsprisen?

Tjenester som samtaler til utlandet, innholdstjenester og ekstra datapakker er ikke inkludert i månedsprisen, under finner du tjenester ikke inkludert i abonnementet ditt listet med forklaring.

Databruk utover inkludert mengde

Du har i abonnementet ditt inkludert en fast mengde data hver måned. Bruker du mer data enn inkludert i abonnementet ditt vil du belastes for Forbruk utover det inkluderte på neste faktura.

 

Prisen for Forbruk utover det inkluderte er 0.99,– pr MB, med en makspris på 99,– per døgn opp til 9.5GB.

 

Vi anbefaler å skru på Datakontroll via Mine Sider eller i Talkmore-appen for å unngå å belastes for overforbruk. Datakontroll er en kostnadsfri tjeneste som sperrer deg for videre forbruk ved oppbrukt datamengde. Les mer om tjenesten her.

 

Forbruk fra Norge til utland

I alle abonnementene våre har du inkludert fri tale, SMS og MMS til hele Norden. Dersom du ringer, sender SMS eller MMS utenfor Norden gjelder egne priser, og du vil belastes for Samtaler/SMS/MMS til utlandet på neste faktura.

 

Prisen vil variere ut i fra hvilket land du har forbruk til. Du finner oversikt over priser her.


Tips: Ringer du mye til utlandet anbefaler vi å legge til Ekstra Utland i abonnementet ditt. Med Ekstra Utland får du ringeminutter og SMS til utlandet langt billigere enn uten pakke. Les mer om og finn ut hvilken pakke du trenger ved å søke på land her.

 

Forbruk i utlandet

I alle abonnementene våre har du inkludert fri bruk i hele Norden, EU og Storbritannia. Dersom du reiser utenfor dette området gjelder egne priser, og ved forbruk vil du belastes per MB, SMS, MMS eller minutt med tale som Forbruk i utlandet eller Samtale/SMS/MMS i utlandet på neste faktura.

 

Prisen vil variere ut i fra hvilket land du har forbruk i. Du finner oversikt over priser her.

 

Tips: Dersom du har behov for mobildata utenfor inkluderte områder kan du legge til en Datapakke Verden. Med pakke får en viss datamengde inkludert til en viss pris. Du finner pakken du trenger på reisen din ved å søke på land her.

 

Innholdstjenester, Strex og samtaler til spesialnummer/opplysningen

Dersom du bruker innholdstjenester, Strex eller samtaler til spesialnummer og/eller opplysningen vil dette belastes som Kjøp av varer og tjenester på neste faktura og disse tjenestene er ikke inkluderte i abonnementene våre.

 

Strex er en betalingsløsning som lar deg godkjenne betaling for varer og tjenester via SMS, og belastes på fakturaen din for mobil. Dette kan være betalinger for parkering, kinobilletter, veldedighetsorganisasjoner, nyhetsbyråer og mer. Samtaler til spesialnummer (starter på 820, 822 eller 829) eller opplysningen belastes også via Strex.

 

Les mer om og få oversikt over innholdstjenester og Strex her.

Full Kontroll

Full Kontroll er en kostnadsfri tjeneste vi tilbyr alle våre abonnenter som en ekstra trygghet. Med Full Kontroll sperres abonnementet ditt for tjenester som koster utover det inkludert i månedsprisen.

Med tjenesten aktivert trenger du ikke tenke på mobilforbruket ditt, og du vil aldri motta en høy, uforventet regning. Les mer her.

Full Kontroll aktiveres på Mine Sider eller i Talkmore-appen under Hjem - Innstillinger.

Fant du det du lette etter?

Inkasso

Her har vi samlet nyttig info og svar på ofte stilte spørsmål rundt fakturaløp og inkasso.

Les mer

Faktura ved endring av abonnement

Her finner du nyttig info om svar på spørsmål rundt faktura ved endring av abonnement.

Les mer

Nettslett på faktura

Nettslett er en tjeneste inkludert i alle abonnementene våre. Her har vi samlet nyttig info og svar på spørsmål om nettslett på fakturaen din.

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status.