Kjøp av varer og tjenester

Dersom du betaler for et kjøp av en vare eller tjeneste via SMS vil dette faktureres på telefonregningen din som Kjøp av varer og tjenester. Her har vi samlet nyttig info og svar på spørsmål rundt dette.
Hva er Kjøp av varer og tjenester?
Strex er en betalingsløsning eid av de norske mobiloperatørene, og lar deg utføre trygg betaling av varer og tjenester via mobil fakturaen din. Ved bruk av Strex til betaling godkjenner du betalingen via SMS, og det er en måte for deg å betale for kjøp uten bank eller kort.

Hvorfor er jeg belastet for Kjøp av varer og tjenester?

Dersom du er belastet for Kjøp av varer og tjenester betyr dette at du har godkjent en eller flere betalinger til en vare eller tjenesteleverandør via SMS. Hvis du ringer til spesialnummer (starter på 820, 822 eller 829) eller opplysningstjenesten (1881, Gule sider etc.) så gjelder egne priser og disse belastes også som Kjøp av varer og tjenester på fakturaen din.

Hvor får jeg oversikt over mine kjøp og betalinger?

Du får full oversikt over alle dine betalinger og kjøp ved å logge deg inn på Min Side hos Strex.  Her vil du kunne se leverandør, beløp og dato for kjøpene dine. 

 

Vi har av personvernhensyn ikke tilgang til å se detaljert informasjon rundt dine kjøp, og dette må derfor hentes ut hos Strex eller leverandør. Via din side på Strex finner du kontaktinformasjon til leverandøren du har utført et kjøp hos.

 
Hvor kan jeg betale med Strex?

I dag brukes Strex av over 700 bedrifter, og med tjenesten kan du gjøre hverdagstransaksjoner som f.eks. parkering, kinobilletter, bussbilletter eller donasjon til veldedighet. Noen eksempler på brukersteder er Easypark, Redd Barna, Nordisk Film Kino, Aftenposten, VG+ og Microsoft.

 

Uenig i fakturert beløp?

Klager og andre henvendelser om et kjøp gjort via Strex bør gå direkte til leverandør. Du finner kontaktinformasjon på Min Side hos Strex.

 

Du kan også klage til Strex ved å bruke kontaktskjemaet her. Vår kundeservice kan ikke se detaljert informasjon rundt dine kjøp eller kreditere disse ved feil, så henvendelser bør derfor gå til leverandør eller Strex.

Fant du det du lette etter?

Betalingsmetoder

Her finner du nyttig info og svar på spørsmål om betalingsmuligheter for faktura fra oss.

Les mer

Faktura ved endring av abonnement

Her finner du nyttig info om svar på spørsmål rundt faktura ved endring av abonnement.

Les mer

Høyre faktura enn forventet

Her har vi samlet nyttig info og svar på ofte stilte spørsmål for deg som har mottatt en høyere faktura enn forventet.

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status.