Hva er inkludert i Enkelt abonnement?

Du har inkludert en viss datamengde, fri tale, SMS og MMS til hele Norden og mye mer. Les om alt inkludert i abonnementet her.

Kan jeg ringe, sende SMS og MMS fritt i Norden?

Alle våre Enkelt abonnement har inkludert fri tale, SMS og MMS til og fra hele Norden. Ved samtaler ut av Norden gjelder egne priser, se priser her.

 

Hvor mye data har jeg inkludert i abonnementet mitt?

Vi tilbyr ulike datapakker på Enkelt abonnementene slik at du kan velge det abonnementet som passer ditt forbruk best. Du ser alltid hvilket abonnement og hvor mye data du har på Mine Sider og i Talkmore-appen.

 

Har jeg inkludert bruk i utlandet i abonnementet mitt?

I alle Enkelt abonnement har du inkludert fri bruk i Norden, Storbritannia og EU/EØS. Det betyr at på reise i land innenfor dette området bruker du telefonen likt som hjemme i Norge, helt uten ekstra kostnad.

 

Skal du på skip, fly, offshore eller til et land utenfor dette området gjelder egne priser og datapakker, se priser og pakker her.

 

Har jeg noen sikkerhetstjenester inkludert i abonnementet mitt?

I samarbeid med Help forsikring er Nettslett inkludert kostnadsfritt i alle Enkelt abonnement. Nettslett er en forsikring som gir deg advokathjelp hvis du blir utsatt for netthets, eller dersom privat innhold som dokumenter eller bilder spres uønsket på internett.

 

Vi tilbyr også tjenester Nettvern kostnadsfritt til alle kunder med Enkelt abonnement. Nettvern er en sikkerhetstjeneste i mobilnettet som stopper deg fra å gå inn på nettsteder som kan inneholde virus eller annen skadelig programvare. Tjenesten er valgfri, og kan skrus av og på via Mine Sider eller i Talkmore-appen under Innstillinger.

 

Hvorfor dukker Nettslett opp på fakturaen?

Nettslett er inkludert i alle våre abonnement, og det medfører ingen ekstra kostnad for deg. Dette er en forsikringstjeneste og det gjelder da egne regler for utregning av MVA. Av den grunn vises tjenesten på fakturaen din for å visse korrekt MVA.

 

Dersom du legger sammen prisen av abonnementet og Nettslett på fakturaen får du totalprisen din. Priser vi oppgir i alle kanaler er med Nettslett inkludert, og det er ikke mulig å fjerne tjenesten.

 

Har jeg Data Rollover inkludert i abonnementet ditt?

Alle Enkelt abonnement har Data Rollover inkludert. Det betyr at ubrukt data automatisk overføres til neste måned. Du kan alltid se hvor mye du har i rollover på Mine Sider og i Talkmore-appen

 

Hvilken hastighet har jeg inkludert i abonnementet mitt?

I alle Enkelt abonnement med fast datamengde har du den raskeste hastigheten vår inkludert. Du kan da nå hastighet på opptil 300 Mbit/s på 4G og 1000 Mbit/s på 5G.

 

Ved Enkelt Ubegrenset tilbyr vi to ulike hastigheter:

  • Med Ubegrenset Rask kan du nå hastighet på opptil 150 Mbit/s
  • Med Ubegrenset Maksimal kan du nå hastighet på opptil 300 Mbit/s på 4G og 1000 Mbit/s på 5G

 

Dette er kun teoretiske hastigheter, reel hastighet vil variere basert på forhold. Les mer om hastighet her.

Fant du det du lette etter?

Hva er inkludert i ditt familieabonnement?

Dere har inkludert en viss datamengde, fri tale, SMS og MMS til hele Norden og mye mer. Les mer om alt inkludert i familie abonnementet her.

Les mer

Barnemodus

Ekstra sikkerhet for barna - inkludert i alle Familie abonnement. Les mer her.

Les mer

Ubegrenset data

Les mer om Enkelt Ubegrenset Data abonnement her.

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status.