SomNy – gjenbruk gjort enkelt

Ved å kjøpe en brukt mobiltelefon bidrar du som kunde til å ta vare på miljøet! 

Slik fungerer det:

SomNy er gjenbruk på sitt beste, for nå kan vi gi disse mobilene et nytt liv.
SomNy ikon
Litt brukte telefoner

Hver måned får Telenor tilbake mange brukte SWAP-mobiler. En SomNy-mobil kan ha startet livet som en SWAP-telefon eller bare vært en mobil som ikke passet sin originale eier. 

Grundig kvalitetskontroll
Telefonene går gjennom en grundig kvalitetskontroll hvor alle funksjonene kvalitetssikres. Samtidig undersøkes det at de ikke har noen skader som har betydning for funksjonaliteten.
Nettbutikk ikon
Lavere pris

For å holde prisen så lav som mulig er det kun telefonen som følger med når du kjøper SomNy. Ønsker du tilbehør til telefonen så er dette noe du kan kjøpe ved siden av. 

Ikon av en avtale
Garanti
Det skal være trygt å kjøpe en brukt telefon hos oss, og derfor har du 2 års garanti og 30 dagers angrerett på alle SomNy-mobiler. Garantien er din beskyttelse om det skulle oppstå en feil på telefonen du har kjøpt. Vi benytter kun originale deler ved reperasjon av mobilen. 

De ulike graderingene

Sortimentet og tilgjengeligheten på de forskjellige modellene vil variere etter hva vi får inn av returvarer. Prisen vil sammen med utvalget variere ut fra hvilken gradering mobilen får.
Gradering B:
Meget pent brukte mobiltelefoner med normal slitasje. Kan inneha noen riper på skjerm/bakdeksel som kun kan sees tett på. I denne kategorien er det ytterligere penger å spare for deg som kunde. Dette er telefoner som er kvalifisert og kategorisert innenfor “Grade B” i kategoriseringssystemet som benyttes i brukthandel av elektroniske varer. Alle Grade B-telefoner selges uten salgspakke, lader og øreplugger. Alt av funksjoner er testet og skal selvfølgelig fungere optimalt. Dersom du skulle oppdage noe ureglementert så er det bare å ta kontakt med vår kundeservice så vil vi finne en rask og god løsning på utfordringen sammen med deg. Alle grade B selges med 2 års garanti og 30 dagers angrerett.

Gradering C:

Mobiltelefoner med større riper og mindre bulker. Dette er kun kosmetisk og har ingen betydning for funksjonaliteten. I denne kategorien er det kraftig redusert pris og mye penger å spare for deg som kunde. Dette er telefoner som er kvalifisert og kategorisert innenfor “Grade C” i kategoriseringssystemet som benyttes i brukthandel av elektroniske varer. Alle Grade C-telefoner selges uten salgspakke, lader og øreplugger, men tilbehør kan kjøpes separat til flere av våre modeller. Alt av funksjoner er testet og skal selvfølgelig fungere optimalt. Dersom du skulle oppdage noe ureglementert så er det bare å ta kontakt med vår kundeservice så vil vi finne en rask og god løsning på utfordringen sammen med deg. Alle grade C selges med 2 års garanti og 30 dagers angrerett.

Produksjon av mobiltelefoner har mange etiske betenkeligheter

Det meste av miljøbelastningen fra en mobiltelefon skjer i produksjonsfasen. 

Gå for et grønnere valg — kjøp en brukt mobil!

Ved å kjøpe en brukt mobiltelefon bidrar du som kunde til å ta vare på miljøet!