Betalingsmetoder

Som bedriftskunde hos oss har dere flere betalingsmetoder å velge i, og nedenfor lister vi opp alternativene.

 

Merk at du som administrator alltid kan se fakturahistorikk, se faktura og bilag, og betale faktura i Talkmore-appen eller på Mine Sider.

Faktura på mail som PDF

Med mindre et annet alternativ er valgt eller forespurt, vil dere få faktura fra oss på mail som PDF. Med denne metoden må dere betale faktura manuelt i banken eller med kort/Vipps i Talkmore-appen eller på Mine Sider.

EHF

EHF er statens format for elektronisk fakturering, og en EHF-faktura sendes rett inn i mottakers økonomisystem, så du slipper å håndtere den manuelt. EHF-faktura forutsetter at bedriften er registrert i ELMA. Ved fakturering via EHF vil fakturaen ikke lenger distribueres per e-post. Fakturakopi kan som nevnt ovenfor hentes i Talkmore-appen eller på Mine Sider.

 

Ønsker du å endre til fakturering per EHF kan du som administrator endre til dette i appen eller på Mine Sider. Dere kan også kontakte kundeservice, så ordner en av våre dyktige kunderådgivere det for dere!

eFaktura eller Avtalegiro?

I praksis kan dere legge inn eFaktura eller Avtalegiro, men det er i utgangspunktet ikke noe vi tilbyr bedriftskundene våre. Dersom denne metoden blir brukt, vil det gå fra din private konto - noe som regnskapsmessig kan gå for Enkeltmannsforetak, men ikke AS. Vi anbefaler på det sterkeste å forhøre dere med regnskapsføreren deres, før dere eventuelt velger eFaktura eller Avtalegiro.

 

Fant du det du lette etter?

Din første faktura

Her finner du informasjon om din første faktura.

Les mer

Spesifisert faktura

Her finner du informasjon om spesifisert faktura og forbruk.

Les mer

EHF-faktura

Her finner du informasjon om hvordan EHF-faktura fungerer og hvilke fordeler din bedrift får med denne betalingsløsningen.

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre kundekonsulenter.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk driftsmeldingene våre for status.