Talkmore Bedriftsnett

En bekymring mindre for bedriften 

Med bedriftsnett fra Talkmore får du et mobilt sentralbord med hovednummer. Tjenesten er designet for å gjøre arbeidsdagen enklere for deg og din bedrift!

Garantert full Telenor-dekning – Norges raskeste mobilnett!

Basert på analyse av Ookla® Speedtest Intelligence® data 2018-2022. Bruk av Ooklas varemerker er lisensiert og gjengitt med tillatelse. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.
Ikon av en telefon med ulike valg
Effektiv tidsstyring
Med bedriftsnettappen kan du og dine ansatte enkelt sette over samtaler, styre køer og se kollegaers tilgjengelighet.
Ikon av en hånd som styrer med blå sirkel
Lett å bruke
Løsningen er brukervennlig, tar kort tid å sette opp og krever minimalt med administrasjon og opplæring.
Ikon av en hånd som vinker
Alltid tilgjengelig
Bedriftsnett gir de ansatte full tilgang og fleksibilitet enten man er på jobben, på reise eller hjemmekontor.
Gå ikke glipp av en eneste samtale
Med Talkmore Bedriftsnett kan de ansatte enkelt styre sin egen tilgjengelighet og få oversikt over kollegers status. Perfekt for å holde alle oppdatert!
Skjermbilde av bedriftsnett-appen med fokus på tilgjengelig status

Noen ganger kan det være behov for å viderekoble sentralbordnummeret til et annet nummer eller til mobilsvar. Dette kan enkelt gjøres til i Talkmore Bedriftsnett-appen.

Køsystemet sørger for at de som ringer til bedriften kan ringe til ett nummer. Med administrasjonsverktøyet kan du bestemme hvilke brukere som skal motta anrop. Du bestemmer om anrop som kommer via kø/svargruppe-telefonnummer skal ringe samtidig på alle brukerne, i en bestemt rekkefølge eller til den brukeren som har vært lengst ledig.

Utvid bedriftsnettet med tilleggstjenester

Tilleggstjenestene er perfekt for bedrifter som ønsker flere muligheter i bedriftsnett for en enda enklere hverdag. Er du bedriftsnettkunde kan du enkelt bestille tilleggstjenester ved å kontakte kundeservice.
Kalendersynk

Kalendersynk sørger for at avtaler som opprettes i din Outlook-kalender, automatisk overføres til bedriftsnettet.

 

19,–/mnd per bruker

Ikon av en telefon med en sendt melding
Nummeroppsalg

Automatisk nummeroppslag for ukjente anrop via Gule Sider – selv når nummeret ikke er lagret i kontaktene dine.

 

99,–/mnd for hele bedriften

Web-basert sentralbord

Full oversikt over innringere og køer. Det har aldri vært enklere å håndtere anrop i et brukervennlig og intuitivt grensesnitt.

 

199,–/mnd for hele bedriften

Kom i gang med Talkmore Bedriftsnett

Ofte stilte spørsmål

Alle bedrifter bør ha et bedriftsnett, uansett størrelse på bedriften. Talkmore Bedriftsnett gir deg mobilt sentralbord som løfter samtale-håndteringen til et nytt, profesjonelt nivå. Du og dine ansatte kan enkelt sette over samtaler, styre køer og se kollegaers tilgjengelighet. På den måten går dere aldri glipp av en samtale.

Bedriften kan sette opp et felles hovednummer på utgående og innkommende anrop. Dette gjør det enkelt både for de ansatte og for kunden som kun har ett telefonnummer å forholde seg til.

En velkomsthilsen gjør at nye kunder får bekreftet at de har ringt riktig. I tillegg kan en god kø-løsning forhindre at kundene legger på og heller ringer en konkurrent. 

Vi har lagt vekt på at vårt bedriftsnett skal være enkelt i bruk, og har derfor ikke inkludert de aller mest avanserte løsningene som går på bekostning av brukervennligheten. De mest avanserte funksjonene er det kun et fåtall i bedriftsmarkedet som har bruk for. Vi har imidlertid en rekke valgfrie tilleggstjenester man kan legge til ved behov.

 

Vi er så sikre på at kundene våre er fornøyde med bedriftsnettet vårt, og derfor har vi valgt ikke å ha bindingstid. Hos oss får dere alltid god kvalitet til en lav pris, helt uten etableringskostnad. 

Nei! Bedriftsnettet vårt krever minimalt med administrasjon. Vi er stolte over å tilby et av bransjens mest brukervennlige bedriftsnett. Du behøver ikke ha en IT-ansvarlig, eller særlig gode dataferdigheter – verken for å sette opp løsningen eller ta det i bruk. Skulle du likevel ønske veiledning har vi laget forklaringsvideoer, og vårt kundesenter er selvfølgelig alltid behjelpelig om du skulle ha noen spørsmål. 

Ja! Med Talkmore Bedriftsnett er det enkelt å se hvilke samtaler som er til deg privat og de som er til bedriften.

Som standard er det kontaktpersonen i bedriften som har tilgang til å endre på oppsettet i bedriftsnettet. Ønsker dere å gi flere tilgang, kan dette gjøres under fanen Administrator i administrasjonsverktøyet.

Ja, vi har mulighet til å legge inn det som kalles en "ekstern bruker" til kun 99,–/mnd. På denne måten kan de som har en annen operatør logge seg inn og besvare samtaler gjennom bedriftens hovednummer. Perfekt for de som for eksempel er sommervikar i bedriften eller de som av en eller annen grunn ikke kan eller vil bytte operatør.


Oppgitt pris er ekskl. mva.

Talkmore Bedriftsnett koster 39,–/mnd per bruker.

 

Oppgitt pris er ekskl. mva.

Se flere videoer (Talkmore forklarer)