bedriftsnett
Talkmore Bedriftsnett

One number to rule them all!

Med bedriftsnett fra Talkmore får du et mobilt sentralbord med hovednummer. Tjenesten er designet for å gjøre arbeidsdagen enklere for deg og din bedrift!

Garantert full Telenor-dekning – Norges raskeste mobilnett!

Basert på analyse av Ookla® Speedtest Intelligence® data 2018-2022. Bruk av Ooklas varemerker er lisensiert og gjengitt med tillatelse. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.
Ikon av en telefon med ulike valg
Effektiv tidsstyring
Med bedriftsnettappen kan du og dine ansatte enkelt sette over samtaler, styre køer og se kollegaers tilgjengelighet.
Ikon av en hånd som styrer
Lett å bruke
Løsningen er brukervennlig, tar kort tid å sette opp og krever minimalt med administrasjon og opplæring.
Ikon av en hånd som vinker
Alltid tilgjengelig
Bedriftsnett gir de ansatte full tilgang og fleksibilitet enten man er på jobben, på reise eller hjemmekontor.
Mobilt sentralbord
Med Talkmore Bedriftsnett kan de ansatte enkelt styre sin egen tilgjengelighet og få oversikt over kollegers status. Perfekt for å holde alle oppdatert!

Noen ganger kan det være behov for å viderekoble sentralbordnummeret til et annet nummer eller til mobilsvar. Dette kan enkelt gjøres til i Talkmore Bedriftsnett-appen.

Køsystemet sørger for at de som ringer til bedriften kan ringe til ett nummer. Med administrasjonsverktøyet kan du bestemme hvilke brukere som skal motta anrop. Du bestemmer om anrop som kommer via kø/svargruppe-telefonnummer skal ringe samtidig på alle brukerne, i en bestemt rekkefølge eller til den brukeren som har vært lengst ledig.

Utvid bedriftsnettet med tilleggstjenester

Tilleggstjenestene er perfekt for bedrifter som ønsker flere muligheter i bedriftsnett for en enda enklere hverdag. Er du bedriftsnettkunde kan du enkelt bestille tilleggstjenester ved å kontakte kundeservice.
Automatisk nummeroppslag
Se hvem som ringer med automatisk nummeroppslag hos Gule Sider. iPhone-brukere finner oversikten i samtaleloggen. 99,–/mnd for hele bedriften
Nyhet! Mobilt hovednummer

Har din bedrift et mobilnummer som brukes til å kontakte bedriften i tillegg til deg personlig? Da er mobilt hovednummer en ypperlig tjeneste for dere. Man kan gjøre et hvilket som helst mobilnummer om til et mobilt hovednummer. Du beholder samme simkort fra Talkmore, men hovedforskjellen er at innringere vil bli møtt med f.eks. en velkomstmelding og rutes inn i en kø, der flere kollegaer kan hjelpe til med å besvare samtalene.

99,– /mnd per mobilt hovednummer

Web-basert sentralbord
Løsningen gir deg full tilgang til brukervennlig administrasjon av Talkmore Bedriftsnett via din nettleser. 199,–/mnd for hele bedriften
Køtavle
Effektiviser innkommende trafikk gjennom full oversikt over køen med køtavle.

139,–/mnd for hele bedriften
VIP-liste
De viktigste samtalene prioriteres foran i køen og rutes rett til riktig person.

139,–/mnd for hele bedriften
Kalendersynk
Automatisk synkronisering av tilgjengelighetsstatus via kalender.

19,–/mnd pr bruker
Konferanse

Planlegg eller start en telefonkonferanse umiddelbart med inntil 10 deltagere. Konferansenummeret er 919 00 000.

99,–/mnd for hele bedriften

Tale i teams
Benytt PC'en eller nettbrettet ditt til å både motta og ringe anrop. Med tilleggstjenesten tale i Teams kan du bruke f.eks laptopen din til å ringe med. Genialt for de som bruker PC som verktøy i hverdagen. 

Etablering 4500,–, deretter 59,–/mnd per bruker

CRM-API

Med Talkmore Bedriftsnett CRM integrasjon er det enkelt å trigge hendelser i et eget CRM system o.l. med informasjon om innkommende samtaler.

Etableringsgebyr 499,–, deretter 499,–/mnd

 

Kom i gang med Talkmore Bedriftsnett

Ofte stilte spørsmål

Alle bedrifter bør ha et bedriftsnett, uansett størrelse på bedriften. Talkmore Bedriftsnett gir deg mobilt sentralbord som løfter samtale-håndteringen til et nytt, profesjonelt nivå. Du og dine ansatte kan enkelt sette over samtaler, styre køer og se kollegaers tilgjengelighet. På den måten går dere aldri glipp av en samtale.

Bedriften kan sette opp et felles hovednummer på utgående og innkommende anrop. Dette gjør det enkelt både for de ansatte og for kunden som kun har ett telefonnummer å forholde seg til.

En velkomsthilsen gjør at nye kunder får bekreftet at de har ringt riktig. I tillegg kan en god kø-løsning forhindre at kundene legger på og heller ringer en konkurrent. 

Vi har lagt vekt på at vårt bedriftsnett skal være enkelt i bruk, og har derfor ikke inkludert de aller mest avanserte løsningene som går på bekostning av brukervennligheten. De mest avanserte funksjonene er det kun et fåtall i bedriftsmarkedet som har bruk for. Vi har imidlertid en rekke valgfrie tilleggstjenester man kan legge til ved behov.

 

Vi er så sikre på at kundene våre er fornøyde med bedriftsnettet vårt, og derfor har vi valgt ikke å ha bindingstid. Hos oss får dere alltid god kvalitet til en lav pris, helt uten etableringskostnad. 

Nei! Bedriftsnettet vårt krever minimalt med administrasjon. Vi er stolte over å tilby et av bransjens mest brukervennlige bedriftsnett. Du behøver ikke ha en IT-ansvarlig, eller særlig gode dataferdigheter – verken for å sette opp løsningen eller ta det i bruk. Skulle du likevel ønske veiledning har vi laget forklaringsvideoer, og vårt kundesenter er selvfølgelig alltid behjelpelig om du skulle ha noen spørsmål. 

Ja! Med Talkmore Bedriftsnett er det enkelt å se hvilke samtaler som er til deg privat og de som er til bedriften.

Som standard er det kontaktpersonen i bedriften som har tilgang til å endre på oppsettet i bedriftsnettet. Ønsker dere å gi flere tilgang, kan dette gjøres under fanen Administrator i administrasjonsverktøyet.

Ja, vi har mulighet til å legge inn det som kalles en "ekstern bruker" til kun 99,–/mnd. På denne måten kan de som har en annen operatør logge seg inn og besvare samtaler gjennom bedriftens hovednummer. Perfekt for de som for eksempel er sommervikar i bedriften eller de som av en eller annen grunn ikke kan eller vil bytte operatør.

Vil du vite mer om Talkmore Bedriftsnett?

Registrer ditt telefonnummer for en uforpliktende prat