Hva er inkludert i mitt Talkmore Familie-abonnement?

1. Fri tale, SMS og MMS

Du kan ringe og sende SMS/MMS så mye du vil! Husk at egne priser gjelder fra Norge og til utlandet. Se priser her.

 

2. Nettslett

Vi har et samarbeid med Help forsikring. Sammen med Help tilbyr vi ulike forsikringstjenester til våre kunder. Blant annet får alle våre kunder Nettslett gratis inkludert i abonnementet sitt hos oss.

Nettslett er en forsikring hvor du får advokathjelp hvis du blir utsatt for netthets, eller privat innhold kommer på avveie. Vi ønsker ikke at noen skal føle seg utrygge på nett!

Hvorfor dukker Nettslett opp på fakturaen?
Nettslett er inkludert i abonnementet ditt, og medfører ingen ekstrakostnad for deg. Likevel står Nettslett oppført på fakturaen din, og dette er fordi Nettslett er unntatt fra MVA-beregning, og er skilt ut på fakturaen for å vise korrekt MVA. Men abonnementsprisen du betaler påvirkes altså ikke av dette.


3. Data Rollover

Alle brukere i Talkmore Familie får Data Rollover på sin ubrukte tildelte data, hver eneste måned! Har du data til overs av din tildelte mengde en måned, vil denne overføres automatisk ved månedsskiftet. I Talkmore-appen og på Mine Sider kan du følge med på hvor mye data du har til enhver tid. (Data Rollover gjelder ikke for Talkmore Familie med ubegrenset data)


4. Datadeling

Eier kan dele data fra familieabonnementet til alle brukerne som er en del av Talkmore Familie. Det er ingen begrensninger på hvor ofte du kan dele data, og du kan fordele den akkurat slik dere selv ønsker!


5. Barnemodus

I Talkmore Familie kan dere slå på funksjonen Barnemodus. Det er en sammensetning av to tilleggstjenester som dere finner hos oss fra før; Full Kontroll og Nettvern. Barnemodus hindrer at barna kan bruke utover det som er inkludert i abonnementet og at de blir varslet dersom de prøver å gå inn på utrygge nettsider som f.eks har virus.


6. BankID på Mobil

BankID på Mobil er helt gratis å benytte med ditt Talkmore-SIM-kort.
Merk: Tjenesten må opprettes i din egen nettbank.
BankID på Mobil er i ferd med å bli utfaset og erstattes av BankID-appen.


Les mer om BankID-appen her.


7. Ringe og sende SMS til Norden

Med et abonnement i Talkmore kan du ringe og sende melding kostnadsfritt fra Norge til Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og Færøyene. 


8. Fri hastighet på Norges beste mobilnett

Som Talkmore-kunde får du full Telenor-dekning med 4G både når du ringer og surfer, og du har i tillegg fri hastighet! Dette innebærer at du får den raskeste hastigheten Telenor tilbyr - helt kostnadsfritt! Telenor sitt nett er kåret til Norges beste, med teoretisk hastighet opptil 1000 Mbit/s, forventet opptil 100 Mbit/s.

Fant du det du lette etter?

Hva er inkludert i enkeltabonnement?

Les mer om hva er inkludert i ditt enkeltabonnement.

Les mer

Hvordan aktivere ditt henteSIM

Kom i gang med ditt nye Talkmore SIM-kort. Les hvordan her

Les mer

Hvordan aktivere ditt henteSIM

Kom i gang med ditt nye Talkmore SIM-kort. Les hvordan her

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk drifsmeldingene våre for status.