Ta kontroll over forbruket med Talkmore-appen
Når vi er på ferie surfer vi ofte mer enn vanlig. Vi mener altså på mobilen 🏄 Vi sender gjerne flere snapper og sjekker sosiale medier i tillegg til å sende meldinger og MMS-er fritt – enten vi befinner oss i Norge eller i utlandet. Av og til kan dette resultere i en overraskelse når fakturaen kommer. Vårt aller første tips for å unngå fakturasjokk er: Følg med på forbruket i Talkmore-appen! Appen er laget for å gi deg full oversikt over forbruk og tilbyr tjenester som kan gjøre sommerferien din bekymringsfri, slik at du kan lene deg heeelt tilbake og nyte ferien 😊

For å være sikker på at mobilregningen ikke når nye høyder kan du aktivere vår gratistjeneste Datakontroll før ferien starter. Da reduserer vi hastigheten på mobilnettet når du eller et annet familiemedlem har brukt opp den inkluderte datamengden, samtidig som vi stopper faktureringen for videre bruk. Du kan enkelt aktivere Datakontroll selv i Talkmore-appen eller på Min Side, eller ved å kontakte kundeservice.
Mann på tur sitter med mobilen i hånden. Han har på seg ryggsekk og ser glad ut.
Vi vil ikke at du skal få fakturasjokk! Ta i bruk Talkmore-appen og aktiver Datakontroll for å unngå at forbruket går over din inkluderte datamengde når du skal dokumentere ferien.
For de som trenger ekstra data 📱
Trenger du eller noen andre i familien ekstra data i ferien? Da har vi to løsninger: Feriedata og Datapakke. Med Feriedata gir vi deg 5 pakker med ekstra data i løpet av året – skulle du trenge litt ekstra data kan du aktivere en pakke i appen eller på Min Side og nyte den i hele 7 dager! For de som har behov for enda mer data kan man kjøpe datapakker på farten, i stedet for å oppgradere hele abonnementet. Både Feriedata og Datapakke er superenkle å aktivere og følge med på i Talkmore-appen og på Mine Sider.

Nyhet! Feriedata

Man har ofte behov for litt ekstra data i ferien når man er mer på farten. Derfor har vi lansert denne unike fordelen for å kunne gi enda mer verdi til kundene våre.
Les mer om Feriedata
Feriedata i Talkmore-appen
Helten på Norgesferie: Mobilt Bredbånd 🚗

Skal du på bilferie eller hyttetur, eller et annet sted du ikke er garantert tilgang til WiFi? Samtidig som det er sunt å ta et avbrekk fra teknologi er det godt å vite at du har mulighet til å surfe, streame eller jobbe når du trenger det. Da er Mobilt Bredbånd redningen!

 

Med Mobilt Bredbånd fra Talkmore kan du og familien surfe på mange enheter, på ett og samme nett. Ved å ha dette i tillegg til mobilabonnement får alle i familien eller reisefølget en langt bedre brukeropplevelse – i tillegg til at du sparer penger på mobildatabruk.

Dame som sitter i en telefonsamtale, mens hun ser på nettbrettet sitt
Med Mobilt Bredbånd kan du koble på flere enheter samtidig, uten å bruke opp den inkluderte datamengden på 1-2-3.

Skal du til utlandet?

Med alle våre abonnement kan du bruke mobilen i EU/EØS med samme priser som i Norge. Det betyr at du kan surfe, ringe og sende SMS og MMS akkurat som hjemme!

Skal du være i et land som grenser mot et ikke-EU-land, for eksempel Hellas eller Kypros på grensen mot Tyrkia? Da kan det være lurt å dobbeltsjekke at telefonen din ikke logger seg på et nettverk i nabolandet. Det kan du gjøre ved å skru av "Automatisk nettverksvalg" under Innstillinger på telefonen din, og velge blant de tilgjengelige nettverkene manuelt.
Hvis du skal reise ut av EU/EØS lønner det seg å kjøpe en datapakke for det landet du skal til, slik at du får de beste dataprisene – dette er nemlig ikke inkludert i abonnementet ditt. Datapakke for det landet eller området du skal til finner du enkelt i appen eller på Mine Sider.

For å sikre at du har kontroll over forbruket sender vi deg en SMS med at dataforbruket ditt har nådd 500,– i den aktuelle måneden. Dersom du reiser med barn kan vi anbefale å ta en prat om å være forsiktige med databruken, eller sperre abonnementet for databruk i utlandet. Ønsker du å sperre for dataforbruk, logger du inn i appen eller på Mine Sider og deaktiverer "Bruk i utlandet" for det aktuelle nummeret 🙅‍♀️

Så fort du er fremme på din feriedestinasjon sender vi deg en SMS med oversikt over priser for bruk.
På Danskebåten og andre skip gjelder egne priser, uavhengig om skipet befinner seg i Europeisk farvann eller ikke. Vær oppmerksom på at skipets nett koster mer enn det gjør på fastland. Vi sender deg en SMS med detaljerte priser hvis vi oppdager at du er ute på havet 🚢

Sjekk ut alle våre tjenester som kan bidra til en mobilsommer fri for bekymringer – og ikke minst fri for uforutsette overraskelser på fakturaen 😊