Miljøfyrtårnsertifisert virksomhet

Talkmore har blitt enda grønnere

Vi er Miljøfyrtårnsertifisert! Med dette viser vi vår innsats for å gjøre ting på en mer miljøvennlig måte.

Vi er operatøren med det grønne hjertet!

Talkmore skal være en pålitelig aktør som kundene våre skal kunne stole på, og det innebærer også et miljøansvar som vi med vår Miljøfyrtårnsertifisering tar på alvor.
Bilde av inngangen til Karvesvingen 5

Miljøvennlige lokaler
2020 markerte flere store begivenheter for Talkmore. I juni flyttet vi inn i nye lokaler på Løren i et av Nord-Europas smarteste bygg. Dette bidrar på flere nivå i vårt arbeid med å redusere og effektivisere energibruken. Bygget har for eksempel utvendig solavskjerming som bidrar til et stabilt inneklima, slik at ikke like mye energi trengs for ventilasjon som ellers. Bygget har egen avfallssortering som i tillegg til våre egne målinger av vekt/mengde gir oss god kontroll på avfallet.

 • Nøkkelstatistikk: Våre nye lokaler har gjort det mulig å få redusert energiforbruket pr kvadratmeter med hele 72,1 % sammenlignet med i 2019

Systematisk arbeid med miljø

Vi har en egen miljøgruppe som jobber med rutiner og passer på at bedriften etterlever de tiltakene og målene vi har satt oss. Gruppen består av personer fra forskjellige avdelinger slik at hele organisasjonen er representert. Vi kan da finne løsninger som alle kan få til og det er enklere for alle medarbeidere å komme med forslag. Talkmore jobber systematisk for å redusere avfall,  og samtidig redusere energibruk der vi kan. Dette gjelder hele organisasjonen, fra ledelse til vikarer.

 • Nøkkelstatistikk: Våre SIM-kort kommer med en mindre ramme som kutter plastbruken med 50 % kontra tradisjonelle SIM-kort

Talkmore har blitt med i Flaskefondet!

I oktober 2022 ble vi medlem i Flaskefondet, verdens første innovasjonsfond basert på pant. Som medlem av Flaskefondet bidrar vi både til å sikre at tomgodset blir resirkulert, men også at pantepengene blir brukt for å hjelpe norske oppstartsselskaper som jobber med bærekraftig innovasjon. Virkelig en vinn-vinn-situasjon! For mer informasjon om Flaskefondet anbefaler vi å ta en titt på deres sider.

 

Trygg og inkluderende arbeidsplass

Vi er overbevist om at fornøyde medarbeidere gir de beste resultatene. Gjennom tett oppfølging med månedlige medarbeiderpulser, jobber vi kontinuerlig med å finne forbedringspunkter som gir best mulig arbeidsmiljø. Talkmore skal være et sted der alle føler seg sett og verdsatt – uavhengig av etnisitet, alder, legning eller religiøs tilknytning. Vi elsker mangfold og det er viktig for oss at alle skal ha frihet til å være seg selv, og at de føler de har en arbeidsgiver som bryr seg og som de kan stole på. 

 • Nøkkelstatistikk: Talkmore har siden 2021 vært sertifisert av Great Place To Work-sertifisert og ligger nå på topplisten over Norges beste arbeidsplasser

Rutiner og tiltak for miljø og kvalitet

 

 • Lokaler i et BREEAM-godkjent bygg
 • Gode rutiner for å sikre kildesortering med mål på 70 %
 • Jevnlige medarbeiderundersøkelser
 • Moderne låsbar sykkelgarasje og garderober med dusj
 • Mindre energi trengs for å holde inneklima stabilt, da bygget benytter utvendig solskjerming automatisk
 • All intern kommunikasjon går 1:1 eller digitalt
 • Vi er forsiktige i innkjøpene våre og velger fortrinnsvis miljøsertifiserte leverandører
 • Alle kontormøbler er gjenbruksmøbler

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon