mobiltbredband

Mobilt Bredbånd

Med Talkmore Mobilt Bredbånd kan du og familien surfe bekymringsfritt – hjemme, på hytta eller på reise i Norge. Du har mulighet til å fryse abonnementet kostnadsfritt – når som helst!

Frys abonnementet – helt kostnadsfritt

Endringen gjelder fra kalendermåneden etter at du har deaktivert abonnementet, og du betaler ingenting i perioden abonnementet er fryst. Du kan enkelt fryse ditt mobile bredbånd og aktivere det igjen via Mine Sider eller Talkmore-appen.

Vi har det du trenger

Mobilt Bredbånd gir deg mer data – og fleksibilitet når du er ute og farter.
nettbutikk
Trådløs ruter
SIM-kortet du får tilsendt må settes i en enhet med SIM-kort inngang. Behøver du trådløs ruter? Den kan du kjøpe direkte i vår nettbutikk! Se veiledning for å komme i gang med din Trådløse Ruter.
Ekstra datakort
Har du behov for å benytte ditt mobile bredbånd på flere enheter, f.eks nettbrett eller PC kan du bestille et ekstra datakort. Datakort koster 29,–/mnd. Kortet kan bestilles på Mine Sider.
Allerede Talkmore-kunde?
Logg deg inn via Mine Sider for å velge datamengde og å bestille. Da vil din personalia automatisk følge med, og du vil få full oversikt over hele kundeforholdet ditt i appen.
 

Datapakker

Du har mulighet til å oppgradere, legge til datapakke og pause abonnementet på Mine Sider og i Talkmore–appen.


Ønsker du å endre på den faste datamengden?

Da kan du aktivere en ny datapakke, og du vil da få denne i tillegg til pakken du har fra før ut inneværende måned. Pris og tildelt datamengde for den nye pakken vil bli avregnet ut ifra hvor mange dager som er igjen i den aktuelle måneden. Neste måned får du datamengde tilsvarende siste aktiverte datapakke.

 

Trenger du litt mer data denne måneden?
Da kan du enkelt kjøpe en ekstra datapakke som varer i 30 dager. Denne løsningen er perfekt dersom månedens forbruk var et unntak i forhold til det du vanligvis trenger. Du kan velge mellom datapakke på 25 GB til 299,– eller 50 GB til 399,–. Dette vil ikke påvirke din faste datamengde.

 

Om du er i ferd med å bruke opp datamengden du har inkludert så fortvil ikke – vi varsler deg på SMS. Varslingsnummer legges til ved å kontakte kundesenteret.

Vilkår for Mobilt Bredbånd

 

  • Talkmore Mobilt Bredbånd inkluderer data, men er ikke et abonnement man kan benytte for å ringe eller sende sms
  • Fri hastighet, teoretisk opptil 300 Mbit/s på 4G og opptil 1000 Mbit/s på 5G. Selv om veldig mye handler om 5G nå, er det viktig å huske at 4G vil spille en veldig viktig rolle også fremover. Vi vil derfor fortsette å bygge ut og forbedre 4G-nettet parallelt med utrullingen av det nye 5G-nettet. Les om fart og dekning
  • Pris utover inkludert datamengde er 0,99,– per MB, maks 99,– per dag, opptil 9500 MB per måned. Se Makspris Data for mer informasjon
  • Merk at din oppsparte mengde Data rollover vil bli borte om du deaktiverer abonnementet
  • Abonnementene kan kun benyttes i Norge, og er sperret for bruk i utlandet
  • Man kan ikke verve eller bli vervet til Mobilt Bredbånd, og det er ingen samlerabatt

Klar for å bestille?

Prisvinnende Mobilt Bredbånd med fri hastighet