iPhone

Si hei til nye iPhone 13!

Større kameraer, bedre skjerm, lengre batteritid og selvsagt 1000,– i rabatt som Talkmore-kunde på ny mobil.

Talkmorepris fra 7 490,–

Apple har lansert fire nye mobiler: iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 og iPhone 13 mini. Her får du blant annet større kameraer, bedre skjerm og lengre batteritid.

 

Skjerm og design
Superklar. Superfargerik. Superskarp. En mer fargesterk OLED-skjerm som er både strømeffektiv og bedre å se på i sterkt lys. Med en solid design som er vann- og støvbestandig.

Filmatisk modus
iPhone har gått på filmskole, så du slipper. Skap dybdeskarphet og lekre fokusoverganger i videoene dine, helt automatisk. Ta historiene dine til et helt nytt nivå.

Dobbelt kamerasystem
Kjempeavanserte kameraer. Superenkelt å ta gode bilder. En enorm oppgradering for bedre bilder og videoer. Kameraet med vidvinkel fanger opp mer lys. Optisk bildestabilisering med bevegelig sensor. Og kameraet med ultravidvinkel fanger flere detaljer i mørke partier i bildet.

Batteri
Nye tider for batteritiden. Et stort byks i batteritid som merkes hele dagen lang. Det betyr at du får mer tid til å se på ting, spille og gjøre mer av det du elsker.

A15 Bionic
Farts-økende. Kamera-forbedrende. Kraft-optimaliserende chip. A15 Bionic gir kraft til grafikktunge spill og nye kamerafunksjoner som Filmatisk modus og Fotostiler. Og den er mer effektiv, slik at du får bedre batteritid.