Mobilsvar

Sørg for at dere får de viktige beskjedene!

MobilSvar er din personlige telefonsvartjeneste som sørger for at dere ikke går glipp av viktige beskjeder om dere er opptatt. Den som ringer kan legge igjen en beskjed til deg på din MobilSvar. Du blir da varslet med en SMS. Talemeldingene kan du lytte til når det passer deg.

Pris
Mobilsvar er gratis, men må aktiveres på Mine Sider etter at abonnementet har blitt aktivt hos oss. Brukerveiledning til tjenesten finner du ved å gå inn på linken nederst på siden. Nummeret til MobilSvar er 915 09 001.

  • Etablering 0,–
  • Månedspris 0,–
  • Motta beskjeder 0,–
  • Lese av beskjeder 0,–
  • Viderekobling fra mobilsvar 0,–

MobilSvar i utlandet
Hører du på mobilsvar-beskjeder i utlandet, vil du betale samme takst som for samtaler til Norge, fra det landet du befinner deg i.

For å lese av dine beskjeder fra utlandet ringer du som vanlig ditt MobilSvar-nummer +47 91509001. Når du ringer til MobilSvar fra utlandet, må du taste inn din personlige kode for å lese av dine beskjeder. Hvis du har glemt koden din, vil du få den tilsendt som SMS til ditt mobilnummer ved å taste * i stedenfor koden. Da vil koden bli send som en SMS til din mobiltelefon. Når du har tastet koden, får du tilgang til beskjedene dine.

 

Brukerveiledning Mobilsvar.

Fant du det du lette etter?

Mobilsvaroppsett

Sørg for at du mottar viktige beskjeder.

Les mer

Mobilsvaroppsett

Sørg for at du mottar viktige beskjeder.

Les mer

Reservasjon mot nummeropplysningen

Om du ønsker å skjule ditt telefonnummer og vedrørende personalia fra nummeropplysningen, kan du reservere deg. Les mer her.

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre kundekonsulenter.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk driftsmeldingene våre for status.