Administrasjons-verktøyet

Hva er administrasjonsverktøyet?

Administrasjonsverktøyet til bedriftsnett er en side og en tilgang til deg som administrator, hvor du kan sette opp bedriftens svargrupper, åpningstider, tastemenyer, logge av og på de ansatte - rett og slett administrere bedriftsnettet deres.

 

Hvor er administrasjonsverktøyet?

Administrasjonsverktøyet er kun i nettleser, og det finner du her. Det kan åpnes i nettleser på telefon og nettbrett, men egner seg best på en PC.

 

Hvordan får vi tilgang til administrasjonsverktøyet?

Ca. èn uke før dere overføres til oss, vil administrator få en mail med innloggingsinformasjon til bedriftsnettet deres. I mailen står det litt generell informasjon om oppsett, samt brukernavn og passord. Allerede da kan oppsettes settes opp, slik at alt er klart til overføringen.

 

Dersom dere skal få ett eller flere nye hovednumre, får administrator innloggingsinformasjon så fort bedriftsnettet klart i systemene våre.

  
Administrasjonsverktøyets funksjoner

Vi i Talkmore Bedrift har laget noen Talkmore forklarer Bedriftsnett-videoer. Trykk på lenkene nedenfor, for å få en rask og enkel innføring:

Fant du det du lette etter?

Hva er Talkmore Bedriftsnett?

Talkmore Bedriftsnett er en tjeneste hvor bedriften deres får et mobilt sentralbord som løfter samtalehåndteringen til et nytt og profesjonelt nivå. 

Les mer

veiledning

Klargjør bedriften for ferien med våre nyttige tips og råd. Med bedriftsnett kan du oppnå en enkel og sømløs overgang til ferie!

Les mer

Kom i gang med Bedriftsnett-appen

Den enkleste måten å bruke Talkmore Bedriftsnett på er via appen.

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre kundekonsulenter.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk driftsmeldingene våre for status.