Priser til og i utlandet

Priserutlandet

Skal du til eller er du i utlandet kan det være lurt å oppdatere seg på prisene i landet du er i. I hele Europa kan du bruke mobilen akkurat som hjemme! For land utenfor Europa kan du søke opp priser og om vi tilbyr datapakker her

 

Vi har dessverre ingen SMS- eller ringepakker for bruk i utlandet, utenfor Europa.

Priser fra Norge til utlandet

Å ringe og sende SMS/MMS fra Norge til Norden er inkludert i abonnementet ditt, men hva hvis du skal ringe eller sende SMS/MMS til land utenfor Norden?

 

Her kan du søke opp landet du skal ringe eller sende SMS/MMS for å finne de gjeldende prisene. Tilbyr vi Ekstra utland for landet du søker opp, vil det komme opp som en anbefaling på siden.

 

Ekstra Utland

Vi tilbyr tilleggstjenesten Ekstra utland for mange forskjellige land. Da betaler du en fast pris, for et fast antall ringeminutter og SMS fra Norge til landet pakken gjelder. Dette er mye rimeligere enn å ringe uten pakke, og det er enkelt å holde styr på kostnadene knyttet til kontakten med kolleger, samarbeidspartnere og familie i utlandet.

 

Den mest populære pakken er Ekstra utland Europa hvor du får ubegrenset antall ringeminutter og SMS fra Norge til Europa til kun kr. 49 ekskl. mva. Pakken kan kjøpes som en éngangspakke eller med en månedlig fornyelse.

Fant du det du lette etter?

Endre og bestille abonnement

Du står alltid fritt til å endre dine abonnement hos oss slik du ønsker, og bestille flere der det trengs. Du kan enkelt endre og bestille abonnement i Talkmore-appen og på Mine Sider.

Les mer

Oppsigelse

Dersom du ønsker å si opp ditt abonnement må dette gjøres skriftlig via vårt kontaktskjema eller chat. Du finner informasjon om hvordan du gjør dette her.

Les mer

Hastighetsreload

Dersom basishastigheten blir for lav, kan du alltids få ytterligere 100 GB på valgt hastighet med en hastighetsreload.

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre kundekonsulenter.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk driftsmeldingene våre for status.