Oppsigelse

Skal dere bytte operatør eller rett og slett ikke har behov for et nummer lenger? 

Vi har to former for oppsigelse; bytte til en annen operatør og å slette nummeret/-ene. Uansett form for oppsigelse, vil dere bli belastet ut måneden fra datoen dere byttet operatør/slettet nummeret/-ene.

Oppsigelse - bytte operatør

Dersom dere skal bytte til en annen operatør, trenger vi ingen oppsigelse for numrene som flyttes. Numrene og abonnementene sies automatisk opp her dagen dere flyttes til ny operatør. 

 

Merk at Mobilt bredbånd ikke kan flyttes mellom operatører, så dette må eventuelt sies opp manuelt.

 

Oppsigelse - slette nummer

Dersom dere har noen abonnementer dere ikke har behov for lengre, trenger vi en skriftlig oppsigelse for å slette abonnementet/-ene. Dette kan sendes til bedrift@talkmore.no, og bør inneholde nummer (telefonnummer/mobilt bredbåndsnummer), SIM-kortnummer om du ikke vet nummeret og ønsket sluttdato. 

 

Merk at vi ved sletting ikke kan gjenopprette nummeret igjen, så forsikre dere godt om at dere ikke skal beholde nummeret og abonnementet, før dere melder oppsigelse i form av sletting.

Fant du det du lette etter?

Juridisk eier

Alle abonnement har en juridisk eier som er ansvarlig for abonnementet. Dersom du lurer på hvem som eier et abonnement, hvor du sjekker dette og hva det vil si finner du svar her.

Les mer

Endre og bestille abonnement

Du står alltid fritt til å endre dine abonnement hos oss slik du ønsker, og bestille flere der det trengs. Du kan enkelt endre og bestille abonnement i Talkmore-appen og på Mine Sider.

Les mer

Legg til eller fjerne tjenester, sperrer og reservasjoner

Hos oss får du tilbud om en rekke tjenester, sperrer og reservasjon for å gi deg fleksible muligheter og en trygg mobil-hverdag. Her finner du informasjon om hvordan du legger til og fjerner tjenester, sperrer og reservasjoner på dine abonnement.

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre kundekonsulenter.
Varslingsboboleikon med utropstegn
Driftsmeldinger
Fungerer ikke alt som det skal? Sjekk driftsmeldingene våre for status.