Talkmore-appen

Gir deg full oversikt over ditt forbruk

Hele familien under samme tak

Har du samlet hele familien med Talkmore Familie? Da får du en fullstendig oversikt over familien i appen. Man kan enkelt fordele familiens felles data for full utnyttelse av datamengden, justere felles datamengde, aktivere tjenester og se forbruket for hele familien. Akkurat når det passer deg og alt på samme sted. 








Full oversikt over forbruket

I Talkmore-appen har du full oversikt over mobilbruken din til enhver tid. Både for deg selv og for familien. Du ser alle datapakker i tillegg til annet forbruk som SMS, tale og ekstra tjenester. Og ikke minst, i appen kan du betale fakturaen din med Vipps. Enklere blir det ikke!
 



Alt du trenger på samme sted

Bestill ekstra tjenester, uansett tid og sted. Med appen kan du med få tastetrykk kjøpe ekstra datapakker, bestille og aktivere SIM-kort, eller aktivere og deaktivere Full Kontroll, ulike reservasjoner og mange andre tilleggstjenester. I tillegg har vi Ekstra Utland, pakker for deg som ringer mye til utlandet. 


Kundeservice rett i lomma

Med Talkmore-appen på mobilen trenger du ikke lenger bekymre deg. Svarene på alt du lurer på finner du selv i appen, eller du kan snakke med en av våre hjelpsomme kolleger gjennom chatten! 

Spørsmål og svar om appen

Kjøpe ekstra datapakker i appen

I appen kan du enkelt bestille ekstra datapakker ved å trykke på «Bestill datapakke» på forsiden eller fra «Tjenester».

Oversikt over alle dine abonnement Kan bedrift- og bredbåndskunder bruke appen? Bruke appen i utlandet Bestille Ekstra utland i appen Hvor laster jeg ned appen? Feil i app Har dere app for Windows Phone?