WalkandTalkmore

Si hei!

Bli med på Talkmores påskebingo!

Inspirert av Norges Røde Kors sine koronavettregler nr. 5 og 6 har vi lyst til å oppfordre våre kjære kunder og samarbeidspartnere til å si hei og ta kontakt med folk rundt seg nå i påsken.

På bildet kan du se et utvalg av Talkmore-medarbeidere som har gjennomført Walk&Talkmore gjennom det siste året, med de til enhver tids gjeldende avstands- og smittevernregler.

Påsken 2021 vil bli stille for mange.


Inspirert av Røde Kors sine koronavettregler nummer 5 og 6, har vi lyst til å oppfordre våre kjære kunder og samarbeidspartnere til å si hei og ta kontakt med folk rundt seg nå i påsken. For selv om hei er et lite ord, kan det bety så mye å få!

Si hei til en fremmed på gata. Ring en gammel venn. Ta en Facetime med tante Berit. Ta en Walk&Talkmore med noen som kan ha glede av det (trenger ikke gå sammen, bare samtidig).

Bli gjerne med på vår påskebingo! Vi trekker hele 10 heldige vinnere som får et miljøvennlig handlenett med overraskelser, blant annet en Samsung Galaxy Watch Active klokke som kan være med på å inspirere til mer hverdagsaktivitet!

Bli med på bingo? Ta et bilde av at du utfører en av oppgavene på bildet under, legg det ut på Instagram med taggen #talkmorespåskebingo så er du med i trekningen. Samtidig kan du og bildet ditt inspirere andre til å gjøre noe godt for folk som de har rundt seg. 💛

Vi trekker de heldige vinnerne fredag 9. april.

Vi i Talkmore støtter Norges Røde Kors sitt arbeid. Ved at alle vi som jobber i Talkmore øker vår hverdagsaktivitet, samler vi poeng i den nye, norske appen Empida* og donerer et beløp til Røde Kors hver måned. Røde Kors gjør mange aktiviteter for å glede folk i alle aldersgrupper, som blant annet at de har gode hjelpere som hjelper eldre med samvær og praktiske oppgaver, de har en lavterskel hjelpetelefon for barn og unge, og mye mye mer.

Det heier vi på, og det går vi gjerne for. Bokstavelig talt. På bildet over kan du se et utvalg av Talkmore-medarbeidere som har gjennomført Walk&Talkmore gjennom det siste året, med de til enhver tids gjeldende avstands- og smittevernregler. For det er viktig å komme seg opp av kontorstolen ved jevne mellomrom og være litt i bevegelse, og flere møter kan faktisk tas mens man går, også dersom man deltar via telefonen.

Vi håper du får en fin påske og at du får fullt hus på bingoen, det vil både du og andre nyte godt av! 

Riktig god påske ønskes fra alle oss i Talkmore!🐣

 

 

*Empida er en ny, norsk digital plattform med fokus på å øke de ansattes fysiske og mentale velvære. Løsningen benytter seg av belønnings- og atferdspsykologi for å skape samhold og tilhørighet på arbeidsplassen. Gjennom lag-konkurranser og daglige tips skapes sunne vaner og velvære. Løsningen er lavterskel slik at alle ansatte og team kan være med. Basert på oppnådde mål for bevegelse, gir bedriften samtidig donasjoner til en eller flere interesseorganisasjoner. (Empida = Employee in Daily Activity)

Vi trekker de heldige vinnerne fredag 9. april.