Datakort

Ekstra SIM-kort til nettbrett, iPad, modem, ruter eller PC.  


Datakort er et et ekstra SIM-kort som kan brukes i enheter som nettbrett, iPad, modem, ruter eller PC. Med datakortet kan du dele datamengden du har inkludert i mobilabonnementet ditt med den ekstra enheten.

 

Bestilling og aktivering

SIM-kortet kan bestilles på Mine sider under SIM-kort og PIN, i Talkmore-appen din profil og SIM-kort og PUK. Du kan også kontakte vårt kundesenter så vil vi hjelpe deg med bestillingen. Når du har mottatt SIM-kortet aktiverer du det som Datakort, og det er klart til bruk. 

 

Datakortet er begrenset til bruk av datatrafikk og kan ikke benyttes til vanlig samtaler. Bruk av data ut over det som er inkludert i abonnementet vil eventuelt påløpe. Husk at du kan alltid bestille ekstra datapakker eller endre til et større abonnement dersom du har behov for mer data. 

 

Priser

Datakortet koster 29,- pr. mnd. Nytt SIM-kort koster 99,-

datakort-talkmore

Andre nyttige tjenester

TvillingSIM

TvillingSIM er perfekt for deg som bruker to mobiltelefoner. Les om tvillingkort
29,- /mnd

Ekstra Datapakke - varer i 30 dager

Tom for data?  Bestill ekstra datapakke. Husk at du enkelt kan bestille både for deg og familien i Talkmore-appen. Les mer om Ekstra data

Ring billig fra Norge til utlandet

Ringer du mye fra Norge til ett eller flere land? Da er tjenesten Ekstra Utland perfekt for deg, og det kan være mye å spare! Du kjøper kun den eller de pakkene som passer deg og ditt forbruk best. Les mer om Ekstra utland
Fra 69,-