TvillingSIM

For deg som jevnlig bruker to mobiltelefoner.


For deg som jevnlig bruker to mobiltelefoner, kan du få et ekstra SIM-kort i tillegg til hovedkortet, dette kalles tvillingSIM.

Tvillingabonnementet gjør det enkelt å bruke to mobiltelefoner, uten at du trenger å bytte SIM-kort eller stenge av telefonen som ikke er i bruk. Du kan ringe ut fra begge mobiltelefonene samtidig, og all trafikk samles på en felles faktura.

 

Bestill TvillingSIM

TvillingSIM kan bestilles på Mine sider eller ved å kontakte Talkmore kundesenter. 

 

Priser

TvillingSIM koster 20 kroner i måneden, og nytt SIM-kort koster 99,-. Obs! Om du har etablert sperrer for spesielle samtaletyper på ditt hovedSIM, må du ta kontakt med kundesenter for å få etablert de samme sperrene på TvillingSIM.


Bruk av TvillingSIM i utlandet

Har du et TvillingSIM og skal reise til utlandet anbefaler vi at du legger igjen tvillingkortet hjemme, dette for at det ellers må være slått på og innenfor dekning hele tiden. Om det blir slått av kan du ikke motta samtaler på telefonen med hovedkortet, selv om tvillingkortet blir slått på igjen. Alle samtaler vil da gå til mobilsvar. Når du kommer hjem igjen fungerer det som vanlig etter at både hoved og tvilligkort har blitt slått av.

Se brukerveiledning TvillingSIM.


* Tjenesten krever at MobilSvar er aktivert på ditt abonnement. Har du ikke denne tjenesten fra før vil den bli aktivert. Aktivering av MobilSvar er gratis.Andre tilleggstjenester

Bestill nytt SIM-kort

Alle nye SIM-kort er Trippel-SIM, og kan brukes i alle telefoner. Les om trippel-SIM

Datakort til nettbrett/ PC

Ekstra SIM-kort i tillegg til hovedkortet, som du kan bruke i nettbrett eller en PC. Du kan ha ett datakort per abonnement. Les om datakort
kr. 0,- /mnd

TvillingSIM

TvillingSIM er perfekt for deg som bruker to mobiltelefoner. Les om tvillingkort
kr. 20,- /mnd