Informasjon om faktura

Side 1 av fakturaen

Inneholder alt du trenger å vite av betalingsinformasjon. Du finner beløp, forfallsdato, KID og kontonummer i firkanten til høyre, og du kan betale fakturaen ved å benytte vedlagt giro nederst på første side.

 

 

Side 2 av fakturaen

Her finner du detaljer på forbruket ditt. I tillegg kan du se månedsavgift for abonnementene og tilleggstjenestene dine, hvor mange samtaler, SMS/MMS eller antall MB datatrafikk du har bruket.

Ønsker du å se flere detaljer for forbruket, som for eksempel hvor man har ringt, kan du finne dette ved å logge inn på Mine sider.

 

Månedsavgift

Månedsavgift er den faste prisen du betaler for ditt abonnement, og eventuelle tilleggstjenester. Disse finner du øverst på fakturadetaljene.

 

Ny kunde?

Er du ny kunde og har et abonnement med en fast månedsavgift, kan du oppleve at den første fakturaen inneholder to månedsavgifter. Grunnen til dette er at du blir fakturert månedsavgiften fra den dagen abonnementet ditt starter og månedsavgift for neste måned.

 

Eksempel:

Ditt Fritt 1GB abonnement til kr 199 pr/mnd startet den 15. desember. Månedsavgift for Fritt 1GB fra 15. desember til 31. desember vil være på 99,50.- Månedsavgift for Fritt 1GB fra 1. januar til 31. januar vil være 199,-

Totalsum for månedsavgift på januar-faktura vil da være på kr: 298,50,-

 

Samtaler til servicenummer /spesialnummer

Samtaler til service eller spesialnummer koster mer enn vanlige samtaler da man som oftest får svar på et spørsmål, eller en annen tjeneste tilbake, som for eksempel nummeropplysning eller bestilling av taxi. Priser til service og spesialnummer kan du finne her.

 

Innholdstjenester (SMS) / Kjøp av varer og tjenester

Innholdstjenester eller Kjøp av varer og tjenester er en samlebetegnelse for bestilling ulike SMS-tjenester. Det kan være for eksempel spill, ringetoner, banktjenester, piggdekkavgift, stemmegivning eller nummeropplysning ved hjelp av SMS til et 4- eller 5-sifret nummer. Ofte medfører bestilling av slike tjenester at du må abonnere på tjenesten. Du mottar SMS/MMS som kan oppfattes som reklame, og som du faktureres for.

For å finne informasjonen til leverandøren du har mottatt innholdstjenester fra, samt kontaktinformasjon, kan du gå inn på linken http://www.02139.no.Faktura Talkmore