BankID på mobil - helt gratis

Logg inn i nettbanken, betal regninger og kjøp varer på nett, helt uten kodebrikke.


Alt du trenger er mobilen din! Hos oss er det gratis å etablere og bruke BankID på mobil, og alle våre SIM-kort støtter tjenesten.

 

Bestill BankID på mobil

Tjenesten bestilles enkelt via din nettbank. Husk å ha din mobiltelefon og kodebrikke tilgjengelig ved første gangs registrering og følg instruksene gitt i nettbanken nøye.

 

Nytt SIM-kort?

Dersom du har fått nytt SIM-kort hos Talkmore etter at du registrerte deg for BankID Mobil må du avbestille tjenesten i nettbanken og så bestille den på nytt igjen. Årsaken til dette er at tjenesten følger SIM-kortet ditt.

 

Informasjon ved eierskifte

BankID Mobil er en personlig identifikator. Ved overdragelse av abonnement (eierskifte) kreves det bytte av SIM-kort ettersom tjenesten følger SIM-kortet. Avbestilling av BankID Mobil gjøres i nettbanken din.

 

Er abonnementet ditt sperret?

Tjenesten vil dessverre ikke kunne brukes hvis abonnementet ditt er sperret.

Andre nyttige tjenester

Ekstra Datapakke - varer i 30 dager

Tom for data?  Bestill ekstra datapakke. Husk at du enkelt kan bestille både for deg og familien i Talkmore-appen. Les mer om Ekstra data

Ring billig fra Norge til utlandet

Ringer du mye fra Norge til ett eller flere land? Da er tjenesten Ekstra Utland perfekt for deg, og det kan være mye å spare! Du kjøper kun den eller de pakkene som passer deg og ditt forbruk best. Les mer om Ekstra utland
Fra 99-

5% til reise med Norwegian

Som Talkmore-kunde sparer du 5% til reise med Norwegian av all mobilbruk Start sparingen idag