Mobiltelefon til skolestart? Gjør valget enklere!

Rundt skolestart velger mange foreldre å introdusere den første mobiltelefonen for sine barn. Avgjørelsen på når barnet skal få telefonen kan i seg selv være vanskelig, og i et hav av modeller og merker kan det å velge seg en spesifikk mobil by på ytterligere utfordringer. 

 

Hva slags mobil skal du velge?Mobiltelefon for barn

For et barn i tidlig skolealder vil det for de fleste være overflødig å kjøpe den nyeste topp-modellen til et av de kjente merkenavnene. Man skal likevel ikke undervurdere barns merkebevissthet. Selv små barn i skolealder har en egen evne til å vite at det finnes forskjeller på merker som eksempelvis Iphone og Samsung.

Det at barnet selv skal få bestemme hvilken mobil de skal få er neppe en god løsning. Det kan imidlertid være aktuelt for de voksne å vurdere en eldre modell av en allerede godt etablert modell. Dette er ofte gunstig prismessig, samtidig som barnet får en god telefon som er «populær». 

I vår nettbutikk har vi tilbud på disse telefonene akkurat nå.

 Trygg Start

Valg av abonnement til barnet

Etter valg av mobil vil neste problemstilling som oftest gå ut på hvilket abonnement barnet skal ha. En kan lett falle for fristelsen for å gå for et kontantkort uten ringeminutter, SMS og data inkludert. For et barn i tidlig skolealder kan det være vanskelig å begrense seg, og uten kontroll kan de voksne få seg en overraskelse når de får fakturaen.

Legger du til tjenesten Full Kontroll når du bestiller abonnement vil det hindre barnet i å bruke mer enn det som er inkludert i den faste månedlige prisen

 

 

mobilklokke for barnMobilklokke for barn nå 10% rabatt - Vit hvor barnet ditt befinner seg!

Trenger du et hjelpemiddel til å holde kontakt med barnet ditt og samtidig oversikt over hvor barnet befinner seg? Det finnes en løsning! Med den nye mobilklokka fra GPS for barn, har du ikke bare muligheten til å vite nøyaktig hvor barnet ditt befinner seg, men også mulighet til å ringe eller motta samtaler med barna.

Klokken leveres med et SIM-kort fra Talkmore og Talkmore-kunder får 10% rabatt ved kjøp.

 

Les mer og bestill hos GPS for barn.