smart-stromstyring-app

Se strømprisen i sanntid

På strømpris-siden kan du se hva strømmen koster time for time, tilbake i tid og hva den vil koste i morgen, slik at du kan planlegge forbruket deretter.

Følg med på forbruket

Du kan se forbruket for dagen, måneden og året for å få full innsikt i mønstre og vaner i strømforbruket til husholdningen.

Se og betal fakturaen

På faktura-sidene kan du enkelt se og betale strømregningen. Vi har gjort fakturaen oversiktlig og transparent, uten kompliserte begreper, slik at du enkelt kan lese og forstå hva du betaler for.

Andre funksjoner som gjør strømhverdagen litt enklere:

  • Alle boliger på ett sted! Du kan enkelt legge til eller endre målere inne på din profil. Du kan også melde flytting på 1-2-3 ved å klikke på adressen du ønsker å endre. 🏠

  • Vi tilbyr verving på strøm, der både du og den du verver får 500,– trukket fra på fakturaen. Verveknappen finner du til enhver tid i appen slik at du enkelt kan verve venner på farta! ⚡
  • Motta strømtips og -triks, og siste nytt relatert til strøm. 📰 Vi sørger for å gi deg enkle og kortfattede oppdateringer slik at du får den informasjonen du trenger.
  • Enkel tilgang til vår prisbelønte kundeservice. 💚 Har du tilbakemeldinger relatert til appen eller strømavtalen din generelt kan du fylle ut kontaktskjemaet, og en av våre dyktige medarbeidere vil behandle saken snarest.
  • På din profil kan du enkelt endre informasjon og samtykker til kommunikasjon. PS! Ved å gi ditt samtykke til kommunikasjon blir du med i trekningen av en valgfri mobiltelefon med Plussforsikring inkludert. En ny vinner trekkes hver kvartal. 🏆