smart-stromstyring-app

Se strømprisen

På strømpris-siden kan du se hva strømmen koster time for time eller gjennomsnittlig for dagen. Du kan også se hva den har kostet tilbake i tid, og hva den vil koste i morgen – slik at du kan planlegge forbruket deretter! Smart, eller hva?

Følg med på forbruket

Du kan se det samlede forbruket for dagen, måneden og året. Har du nettleie inkludert på fakturaen? Vi mottar informasjon fra nettselskapet ditt i slutten av måneden, og det betyr at appen oppdateres med totalkostnaden rett etter det.

Se og betal fakturaen

På faktura-siden kan du se og betale din siste faktura, samt få oversikt over eldre innbetalinger. Er du ekstra nysgjerrig kan du gå inn på hver faktura og se akkurat hva du har betalt for! Vi har gjort fakturaen ekstra oversiktlig og transparent, uten kompliserte begreper, slik at du enkelt kan lese den og vite hva du har betalt for.

Andre funksjoner som gjør strømhverdagen litt enklere:

  • Alle boliger på ett sted! Du kan enkelt legge til eller endre målere inne på din profil. Du kan også melde flytting på 1-2-3 ved å klikke på adressen du ønsker å endre. 🏠

  • Vi tilbyr verving på strøm, der både du og den du verver får 500,– trukket fra på fakturaen. Verveknappen finner du til enhver tid i appen slik at du enkelt kan verve venner på farta! ⚡
  • Motta strømtips og -triks, og siste nytt relatert til strøm. 📰 Vi sørger for å gi deg enkle og kortfattede oppdateringer slik at du får den informasjonen du trenger.
  • Enkel tilgang til vår prisbelønte kundeservice. 💚 Har du tilbakemeldinger relatert til appen eller strømavtalen din generelt kan du fylle ut kontaktskjemaet, og en av våre dyktige medarbeidere vil behandle saken snarest.
  • På din profil kan du enkelt endre informasjon og samtykker til kommunikasjon. PS! Ved å gi ditt samtykke til kommunikasjon blir du med i trekningen av en valgfri mobiltelefon med Plussforsikring inkludert. En ny vinner trekkes hver kvartal. 🏆