om-talkmore-strom

Strøm gjort enklere

Vi lanserte Talkmore Strøm for å utfordre en bransje som fremstår som forvirrende og vanskelig å forstå for kundene. Vår visjon er å gjøre strøm enklere for alle.

Vi vil at du skal bruke mindre penger på strøm ⚡

  • Ingen påslag – vi tjener alltid 0 kr på strømforbruket ditt
  • Ingen skjulte kostnader, lokketilbud eller bindingstid
  • App som hjelper deg å spare penger på strøm
  • Hos oss får de fleste strømforbruk og nettleie på én regning

Vet du hva du betaler for?

Er du klar over hva du betaler i tillegg til strømprisen i løpet av ett år? Vi har hentet informasjon fra noen populære strømavtaler for øyeblikket, basert på forbruket til en gjennomsnittlig husholdning (20 000 kWh) 🔌

Hva kundene våre sier

«Bra kundeservice»

Alltid lett å komme gjennom til kundeservice på telefon, og de du får kontakt med har bra kunnskap og gir de svarene du trenger. Talkmore har også ryddig og oversiktlig faktura. Kan anbefales som strømleverandør.

Se flere omtaler på Bytt.no
«Enkelt, ærlig, billig»

Skulle ikke tro at et mobilselskap har greie på strøm. Men her leverer de et svært enkelt og gjennomsiktig strømprodukt - og er til dags dato den eneste strømleverandøren jeg har vært borti som ikke legger noe annet enn en lav månedsavgift på toppen. Til og med det som andre leverandører skjuler som "lovpålagte el-sertifikater" er inkludert hos Talkmore. Dette må være markedets ærligste strømleverandør.

«Kjempebra»

Er så fornøyd med Talkmore Strøm. Har hatt strøm hos dere i 1 år nå og har aldri vært mer fornøyd. Ventet meg den heftige regningen denne mnd, men var overrasket over at den var bare 300 kr mer enn forrige måned. Skal ikke bytte strøm igjen.

Se flere omtaler på Bytt.no
«Enkelt å bytte, enkelt å forstå avtalen!»

Kjempefornøyd med bytte av strømleverandør. Ingen påslag hørtes for godt ut til å være sant, men det var det visst ikke!

Se flere omtaler på Bytt.no
«Utrolig bra»

Elsker Talkmore Strøm. Jeg føler jeg har blitt lurt i mange år nå av alt mulig andre rare selskap. Flyttet over på lure-prisplaner og det ene og det andre. Nå er det bare månedsprisen og absolutt ingenting ekstra. Sånn det burde være. Tusen takk Talkmore Strøm!!

Se flere omtaler på Bytt.no