Strex_test2

Strex

Få full kontroll på dine «kjøp av varer og tjenester»! Med Strex kan du betale for lading av elbil, lydbokabonnement eller bussbilletter, samt over 700 andre tjenester.


Alt samles på din mobilfaktura

Enkelt, greit og oversiktlig!
mobilabonnement
Trenger kun mobiltelefonen
Ingen bankkort eller betalingsapper
Beskytter ditt personvern

Ofte stilte spørsmål

Hva er Strex og hva skiller Strex fra andre mobilbetalingsløsninger?
Strex er en betalingsformidler som eies av Telenor, Telia og Ice. Med Strex kan du enkelt betale uten kredittkort, bankkonto eller app. Det eneste du trenger er en mobiltelefon og ditt telefonnummer, og alle betalingene belastes mobilregningen din.


Hvor finner jeg oversikt over hva jeg har kjøpt med Strex?
Du kan enkelt logge deg inn på Min Side på strex.no for å få opplysninger om hva du har kjøpt og når kjøpet ble foretatt.

Når du har donert penger til et veldedig formål, kjøpt en vare eller tjeneste via SMS eller valgt Strex/mobilregning som betaling i en app eller nettbutikk, vil det også stå Strex på mobilregningen.


Jeg ønsker ikke å belaste mobilregningen min - hva gjør jeg?
Da har du to muligheter:

  • Du kan legge inn en sperre for kjøp av varer og tjenester via Mine Sider helt gratis.
  • Du kan logge inn på Min Side på strex.no og legge inn ditt betalingskort. Fremtidige kjøp vil da bli belastet ditt bankkort – en perfekt løsning dersom arbeidsgiver betaler for ditt mobilabonnement!

Hvorfor krever de fødselsnummer for å registrere meg/logge inn på Min Side?
Strex er underlagt strenge krav fra Finanstilsynet. Det er viktig å sikre din identitet sånn at vi ikke gir informasjon om deg til uvedkommende. Personnummeret er en sikker identifikator i forhold til å sikre at vi gir informasjon til riktig person.


Jeg har ikke bestilt dette og har ikke godtatt betaling via mobil - hvem kan jeg kontakte?
Klager og generelle henvendelser angående en tjeneste eller vare, skal rettes til leverandøren av varen/tjenesten. Du kan logge deg inn på Min Side på strex.no
for å se alle detaljer om dine betalinger. Klikk deg inn på hver enkelt transaksjon for å se ytterligere detaljer og kontaktinformasjon til tjenesteleverandøren.