Talkmore Strøm-kunder får Vibb som ny strømleverandør 😊

Talkmore slutter å selge strøm. Fra og med 12. september får alle Talkmore Strøm-kunder Vibb som ny strømleverandør – med enda bedre vilkår enn før!

Spotpris med 0,– i påslag
0,– i månedspris
Ingen bindingstid
3 års prisgaranti
Hva skjer nå?

Du trenger ikke å gjøre noe som helst. Overføringen til Vibb skjer helt automatisk, og fra og med den 12. september vil du ha Vibb som strømleverandør med enda bedre vilkår enn før – du får nemlig Vibb sin spotprisavtale med 0,– i påslag og 0,– i månedspris.


Vi har laget en tidslinje for å illustrere hva som skjer fremover. Vi minner om at vi tar oss av alt det praktiske rundt byttet til Vibb, slik at du kan lene deg tilbake og vente på en ny strømavtale med enda bedre vilkår 😎

Tidslinje som viser hva som skjer i overgangen til Vibb
Hvorfor avvikler Talkmore strømavtalen? Hvorfor får jeg Vibb?

Bakgrunnen for at vi velger å slutte med strømsalg er endringer i markedet med økt interesse for avanserte tjenester innen smart strømstyring. Vi ser at det vil kreve mye ressurser å kunne levere på økende forventninger i fremtiden, og nå som Vibb tar over stafettpinnen kan vi fokusere ytterligere på å styrke tjenestene til mobilkundene våre fremover.

 

Vi var opptatt av å finne en strømleverandør med sammenfallende verdier, noe vi fant hos Vibb. Talkmore og Vibb har til felles at vi har lykkes med å utfordre lite kundevennlige strømavtaler i et komplisert strømmarked. I tillegg har Vibb kommet langt med å tilby smart strømstyring i tillegg til å levere strøm til husholdninger. Vibb har nemlig utviklet Vibb+, Oss-brikken, sanntidsdata og støtte for solceller. Med Vibb+ kan du blant annet få full oversikt over strømforbruk, kostnader for strøm og nettleie, tilgang til smart elbillading og unik innsikt i strømmarkedet.

 

Fra 12. september vil du få en strømavtale som gir deg gode vilkår og muligheten til å aktivere Vibb+ for 39,– i måneden – helt valgfritt.

Tabell som viser forskjeller på Talkmore og Vibb
Spørsmål og svar
Nei, du trenger ikke gjøre noe som helst. Vi tar oss av alt det praktiske rundt overføringen til Vibb den 12. september.

Du kommer til å motta faktura fra Talkmore Strøm i august og september. Det er fordi du betaler for forbruket på etterskudd, og fakturaene som kommer i august og september vil dekke forbruket i juli og august (før du blir overført til Vibb). I oktober vil du motta faktura fra Talkmore Strøm for forbruket fra 1. til 11. september og fra Vibb for forbruket fra 12. til 30. september. Vibb fakturerer for hele nettleien i september. Dette er kompliserte greier, men du kan stole på at vi har full kontroll og kun fakturerer deg for det du faktisk har brukt 😊 PS, hvis du har noe utestående fra Talkmore Strøm etter du blir kunde hos Vibb vil vi ta oss av varslinger og eventuelle overføringer til inkasso.

De fleste strømkunder som har strøm og nettleie på én og samme faktura hos Talkmore vil fortsette å få det hos Vibb. Det gjelder følgende nettselskaper: Elvia (ekskl. tidligere Stange Nett), Glitre Nett, Tensio TS, Tensio TN, BKK, Agder Energi Nett, Lede, Norgesnett og Lnett. Har du Arva eller Haugaland Kraft Nett vil du ikke fortsette å få strøm og nettleie på samme faktura hos Vibb.

 

For å finne ut av hvilket nettselskap du har kan du logge inn i appen eller på Mine Sider, eller finne det på side to på en av fakturaene dine fra Talkmore Strøm. Der finner du det i kolonnen lengst til høyre under "Nettselskap".

Ja, selvfølgelig! 😊 Det blir ingen endringer for mobilabonnementet ditt, du vil kun oppleve å få en ny strømleverandør.

Det har de! Så fort du er kunde hos Vibb kan du laste ned appen helt gratis og få oversikt over ditt kundeforhold og kommende fakturaer. I appen kan du aktivere Vibb+ for 39,– i måneden og få full oversikt og tilgang til en rekke smarte funksjoner. Med Vibb+ kan du se strømprisen time for time, historisk strømforbruk, strømregning hittil denne måneden, kostnad for nettleie, estimert strømstøtte og mye mer. Les mer om Vibb+ her 📱

Jepp 🚗🔌 Hvis du aktiverer Vibb+ for 39,– i måneden kan du lade elbilen smart via appen. Bilen blir automatisk ladet når strømprisen er på sitt billigste når bilen er koblet i laderen. Som Vibb selv sier: "Reduser ladekostnadene dine og få lavere strømregningen uten å løfte en finger". Sjekk listen med biler og ladere Vibb+ støtter her.
Hvis du skaffer Oss-brikken og aktiverer Vibb+ kan du se strømforbruk i sanntid i Vibb-appen for 9,– i måneden. Med Oss-brikken får du unik innsikt i hvordan hjemmet ditt bruker strøm. Les mer om sanntidsdata her.

Ja, du kan verve venner og familie ved hjelp av Vibb-appen. Både du og den du verver får 300,– trukket fra på strømregningen og du kan verve så mange du vil. Les mer om verving hos Vibb her.

Du har tilgang til Talkmore Strøm-appen så lenge du er aktiv kunde hos oss. Siden du blir overført til Vibb den 12. september er den siste dagen med tilgang til Talkmore Strøm-appen den 11. september.
Ja. Hvis du har byttet eller skal bytte til et annet strømselskap må dato for overføring være før 11. september.
Du vil få 500,– trukket fra på strømregningen din fra Talkmore. Hvis du har vervet for mer enn du betaler i strømregning, får du dette utbetalt til din bankkonto fra Talkmore etter siste fakturering i oktober-november.
Hvis du har meldt flytting til ny adresse før 11. september vil alt gå som normalt og du få Talkmore Strøm eller den nye strømleverandøren på den nye adressen din. Den 12. september får du Vibb som strømleverandør på den nye adressen. Hvis du har meldt flytting etter 11. september må du gi beskjed til Vibb om at du skal flytte, det kan du enkelt gjøre her.
Klart det! Vi er her for deg gjennom hele overgangen til Vibb – og etterpå. Klikk her for å komme til Talkmore Strøm sin kundeservice (man-fre 08:00-16:00 og lør 10:00-13:30). Klikk her for å komme til Vibb sin kundeservice (man-fre 08:00-16:00).