Det første du gjør er å velge riktig strømavtale. Eksperter anbefaler alltid å velge en spotprisavtale selv om prisen varierer mer – utfallet er alltid en lavere totalpris for deg. Med vår prisbelønte avtale kan du være sikker på at du ikke betaler mer enn det du trenger.

Veien til smart strømforbruk

Vi tjener ingenting på den strømmen du bruker. Vi vil tvert imot hjelpe deg å redusere strømforbruket slik at du får en lavere strømregning! Når strømprisen er høy er det ekstra mye penger å spare ved å ha gode strømvaner – tross alt er den billigste strømmen den du ikke bruker. Her er noen tips som enten er små investeringer eller gratis sparegrep som kan hjelpe deg å bruke mindre penger på strøm:

  1. Senk innetemperaturen 🌡️ Visste du at du kan kutte omtrent 5% av strømregningen ved å senke temperaturen med én grad? Tenk på om du trenger å ha det like varmt i alle rom hele tiden.
  2. Forbedre oppvarming og isolering 🏠 Med tettelister kan du gjøre eldre vinduer som lekker varme nesten som nye, og tykke gardiner kan hindre kulda fra å komme inn i rommet. Er du villig til å investere litt, kan du ta en runde på panelovner: Moderne panelovner er mer energieffektive og er ofte bedre for inneklimaet. Ettersom oppvarming ofte er den aller største «synderen» for strømregningen vil det ikke ta lang tid før disse investeringene går opp i opp.
  3. Vær bevisst! Slå av apparater du ikke bruker, slukk lyset når du forlater et rom og vent med å kjøre oppvaskmaskin og vaskemaskin til de er fulle (ECO-program er også lurt). Ha i bakhodet at de forskjellige små-oppgavene koster i lengden. 💰
  4. Bruk Talkmore Strøm-appen 📱 Ved å sjekke strøm-appen daglig kan du planlegge forbruket til når prisen er lav. Dypper strømprisen på et visst tidspunkt i løpet av dagen, så det kan være et godt tidspunkt å planlegge å kjøre vaskemaskinen eller å lade bilen til.