Valgte Talkmore Strøm hjemme og på hytta

For Kirsten og samboeren er hytta fristedet. – Hytta er vårt andre hjem og vi måtte velge gode strømavtaler begge steder. Valget falt på Talkmore Strøm og vi er kjempefornøyde!
Kirsten står ved inngangspartiet til hytten sin
Dyr hyttestrøm

Når Kirsten og samboeren ikke befinner seg hjemme i huset, er de på hytta på Filtvet i Hurum. Hytta fungerer akkurat som et vanlig hjem og de bruker den hele året.
– Her er det stille og rolig, en nødvendighet nå som vi er pensjonister begge to, forteller Kirsten.

Det er imidlertid ikke billig å være hytteeier om dagen grunnet de høye strømprisene i sør. Det fikk Kirsten og samboeren kjenne på da strømprisen økte drastisk.

– Vi fikk tidenes sjokk i desember i fjor. Vi var bortreist og opplevde at strømprisen spratt til værs og regningene ble høye fordi vi ikke kunne ta tak med en gang, forteller hun.
Kirsten titter på telefonen sin
Så fort de var tilbake på hytta måtte de gå til verks for å redusere strømkostnadene. De kjøpte seg gassvannbrenner, senket varmen og sjekket dagsforbruket i appen hver dag.

– Nå sjekker vi appen ofte og bruker den aktivt for å holde oversikt over forbruket både hjemme og på hytta. Den er enkel og forstå og vi får akkurat den informasjonen vi trenger, forteller Kirsten.

Kirsten forteller at det hele handler om å ta grep til at man føler at man selv har kontroll og prioriterer hva man bruker strømmen på og når.

– Det føler jeg vi har klart å få til ved hjelp av appen, fortsetter hun.

Velg riktig strømavtale først

Det er viktig med en god strømavtale som utgangspunkt for å spare penger på strøm. Kirsten sin mann har jobbet lenge i strømbransjen og kjenner godt til alle triks og begreper. Da de skulle bytte avtale hjemme og på hytta valgte de én strømleverandør for å gjøre det enkelt for seg selv:

– Vi valgte Talkmore Strøm sin avtale på grunn av spotpris uten påslag fordi det var svært enkelt å forholde seg til strømavtalen. Ettersom avtalen er helt uten endring i pris og uten noen bindingstid vet du akkurat hva du får til enhver tid!

Kirsten undersøker strømprisene via Talkmore Strøm-appen
Kirsten og samboeren bruker appen til å følge med på strømprisen, og unngår å bruke strøm hjemme og på hytta når prisen per kilowattime er høy.
Får både strøm og mobil fra Talkmore

Både Kirsten og samboeren har mobilabonnement fra Talkmore, i tillegg til strøm hjemme og på hytta.

– Vi er godt fornøyde med avtalene på mobil og strøm. Vi må berømme kundeservicen, og det er veldig kurant å ha alt på ett sted! Det er viktig å føle seg godt ivaretatt som kunde.

Få strøm fra Talkmore hjemme og på hytta 🌲🏠

Det er enkelt å ha Talkmore Strøm både hjemme og på hytta! I appen kan du enkelt legge til flere målere for å følge med på strømprisen og forbruket der måleren er; for eksempel hjemme, på hytta eller i utleieboligen.

Velg måler siden i Talkmore Strøm-appen for kunder med flere målere