Telenors sikkerhetspuls Q1 2024

Med Talkmore er du alltid garantert full Telenor-dekning. Visste du at Telenor har Norges største mobilnett – og er ledende på infrastruktur, teknologi og nettbaserte sikkerhetsløsninger?

I første kvartal av 2024 har Telenor blokkert over hele 500 millioner forsøk på svindel og digital kriminalitet rettet mot norske brukere.

 

Hele 70 % av nordmenn føler seg usikre på hva de skal gjøre hvis de blir mål for digital kriminalitet. Heldigvis har du som Talkmore-kunde allerede tatt et skritt i riktig retning mot en tryggere digital hverdag. 

Kampen mot kryptoutvinning og phishing


I en verden der digital kriminalitet stadig utvikler seg, ser vi en bemerkelsesverdig økning i antall forsøk på kryptoutvinning og phishing. Disse to formene for nettkriminalitet er stadig vanligere, og skremmende effektive uten riktig beskyttelse.

Ny teknologi slik som kunstig intelligens gjør det lettere å masseprodusere svindelforsøk som både har godt språk og virker troverdig. Svindelforsøkene blir dermed stadig vanskeligere å gjennomskue.

En ny taktikk er bruk av QR-koder i svindelmeldinger. Disse QR-kodene, som er bilder, blir ofte ikke stoppet av vanlige sikkerhetsverktøy som brannmurer og spamfiltre. Vær derfor ekstra skeptisk når du skanner QR-koder.

 

Som Talkmore-kunde får du mer enn bare tilgang til et stabilt mobilnett, du nyter også godt av Telenors avanserte teknologi og dedikerte sikkerhetsteam. Teamet jobber kontinuerlig for at du skal kunne møte dagens digitale utfordringer enda tryggere enn tidligere.

Surf enda tryggere med Digital Trygghet

Talkmore-kunder surfer allerede tryggere på Telenor-nettet. Med Digital Trygghet kan de surfe enda tryggere! 

Ikke Talkmore-kunde enda?

Talkmore-kunder surfer tryggere med garantert full Telenor-dekning!