Datakort og tvilling-SIM 

Ekstra SIM-kort – tilpasset alle mobiltelefoner og enheter! Alle SIM-kort som sendes ut har støtte for 5G og 4G, og vi spanderer den første måneden!

Bilde av Talkmore SIM-kort

Du kan enkelt dele dataen din på flere enheter, eller få et SIM-kort til reservemobilen med et ekstra SIM-kort. Våre SIM-kort kan både brukes som datakort eller som tvilling-SIM, dette velger du når du aktiverer SIM-kortet på Mine Sider eller i Talkmore-appen. SIM-kortet har en engangskostnad på 99,–.

Datakort79,– /mnd
Med et ekstra SIM-kort kan du enkelt dele mobildataen din til enheter som nettbrett, iPad, ruter, PC, eller til en reservemobil. Data-SIM har de samme egenskapene som hovedabonnementet ditt. Du får samme hastighet, datamengde og de samme prisene for bruk i Norge og utlandet. Med datakort trenger du ikke WiFi eller TV for å kose deg med serier når du drar på ferie.


Tvilling-SIM79,–/mnd
Gjør det enkelt å bruke to mobiltelefoner, uten at du trenger å bytte SIM-kort eller stenge av telefonen som ikke er i bruk. Med tvilling-SIM kan du ha ett abonnement, ett nummer og to enheter. Du kan bruke begge enhetene samtidig og alt samles på en felles faktura.

 

Vi spanderer første måneden!

Første gang du aktiverer et datakort eller et tvilling-SIM, spanderer vi den første måneden! Beløpet trekkes automatisk fra faktura, så du trenger ikke foreta deg noe ekstra.