kampanje

Nytt mobilabonnement?

Mobilabonnement med garantert full Telenor-dekning – til Talkmorepriser! Vi har abonnement som passer enhver bruk, velg mellom enkeltabonnement, Ubegrenset data eller Talkmore Familie med fleksibel datadeling innad i familien.

Talkmore Familie

Spar penger med Talkmore Familie! Fra kun 165,– per person kan dere samle hele familien og fordele data til den som trenger det mest.

Priseksempelet gjelder per pers for 2 barn som deler 3 GB. 

Bestill Talkmore Familie

Ubegrenset data

Abonnement med ubegrenset data og garantert full Telenor-dekning – til Talkmorepriser. Alltid nok data og full kontroll på kostnadene.

Bestill abonnement
Dame som smiler mens hun ser på telefonen

Trygg mobilbruk

Det har aldri vært viktigere med personvern på nett. Ifølge Datatilsynet risikerer hver nordmann å bli utsatt for to-tre forsøk på identitetstyveri i løpet av livet, noe vi i Talkmore ikke vil at våre kunder skal måtte bekymre seg for.

Digital Trygghet

For kun 49,–/mnd kan du og familien føle dere tryggere i en mer digital hverdag.
Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en trygg og bekymringsfri hverdag – derfor spanderer vi den første måneden!
Surf trygt med Digital Trygghet

Alltid 1000,– i mobilrabatt

Kjøp din nye mobiltelefon med Skjerm- eller Plussforsikring – så slipper du å bekymre deg for knust skjerm eller mistet mobil. Trygt og enkelt – og nå spanderer vi den første måneden!

Ny mobiltelefon?

Husk at som Talkmore-kunde får du alltid hele 1000,– i mobilrabatt når du kjøper ny mobiltelefon i nettbutikken vår, og selvfølgelig fri frakt!  Dersom du ønsker å delbetale kjøpet kan du gjøre det via Klarna i nettbutikken.
Bestill ny mobiltelefon