Flytter du inn i bolig med internett fra Talkmore?

Her er en enkel guide for hvordan du gjør internettavtalen til din egen.

Hvis du skal flytte inn i en bolig som har et aktivt internettabonnement fra Talkmore, kan du enten overta abonnementet som er der i dag eller bestille et nytt abonnement.

 

Hvordan overtar jeg abonnementet?
Du og den som som skal overta abonnementet må gjennomføre eierskifte for å overføre abonnementet til ny eier. For å gjennomføre eierskifte må begge parter ringe til oss innenfor åpningstiden for å gi samtykke til overføringen. Partene kan ringe inn sammen eller hver for seg. Ta kontakt med kundeservice her for å gjennomføre eierskifte.

 

Ønsker du et nytt abonnement?
Hvis du foretrekker å starte med et helt nytt abonnement, må den forrige eieren først si opp sitt abonnement. Husk at det er en måned oppsigelsestid, derfor må det gjøres en måned før du flytter inn. Etter oppsigelsen er levert, kan du bestille et nytt internettabonnement. Du velger datoen du flytter inn som oppstartsdato.

 

Vi ønsker å sørge for at du har en problemfri internettforbindelse fra det øyeblikket du flytter inni ditt nye hjem. Trenger du mer hjelp eller har flere spørsmål? Vår gjeng på kundeservice er her for å hjelpe deg!

Fant du det du lette etter?

Bestill bredbånd til ny bolig

Skal du snart flytte til en ny bolig, og ønsker internettabonnement fra Talkmore der? Her forklarer vi hva du kan gjøre.

Les mer

Flytte ut

Flytter du ut av en bolig med internettabonnement fra Talkmore? Her forklarer vi hvordan du overfører abonnementet til den som flytter inn.

Les mer
Kundeservice ikon med smilefjes og headset
Fant du ikke svaret?
Ikke noe problem! Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
chat-boble ikon
Chat med oss
Snakk direkte med en av våre medarbeidere på kundeservice.
Full oversikt på Mine Sider
Se driftsmeldinger, faktura og sjekk ditt internett i Talkmore-appen og Mine Sider.