Er fakturaen høyere enn forventet?

Her finner du tips til hvordan du kan unngå overraskelser på fakturaen din i fremtiden. 

Har du brukt opp dataen din?
Hvis du har brukt opp din data vil du kun bli belastet 49,– pr dag for videre bruk, opptil 9500 MB. Makspris data er en valgfri tjeneste som følger alle våre abonnement automatisk. 

 

Har du kjøpt tjenester? 
Det er fort gjort å sende noen dyre meldinger eller kjøpe diverse tjenester via din telefon. For å forhindre dette kan du legge til sperre for kjøp av varer og tjenester på ditt abonnement.
Dyre samtaler? 

Det kan fort bli dyrt å ringe til 820/829-nummer. Heldigvis kan du enkelt sperre for slike samtaler på Mine Sider eller i Talkmore-appen. På den måten unngår du overraskelser på din faktura. 

Ringer du mye til utlandet?

Da er Ekstra Utland perfekt for deg! Som Talkmore-kunde kan du enkelt holde kontakten med venner og familie – uten å bekymre deg for telefonregningen! Vi har Ekstra Utland Europa i tillegg til engangspakker til hele 40 ulike land. Her kan du se om vi har en pakke for landet du pleier å ringe til. 

Har du brukt data i utlandet?

Som Talkmore-kunde kan du bruke abonnementet ditt i EU/EØS på samme måte som du gjør i Norge. Vi sender deg en SMS og sperrer for databruk over 500,– i utlandet. Før du reiser kan det være lurt å undersøke om vi tilbyr en datapakke for landet du reiser til, i tillegg til hvilke priser som gjelder der. 

Selvbetjeningssymbol
Få kontroll med Talkmore-appen 
Talkmore-appen er et nyttig og lett tilgjengelig verktøy som gir deg full kontroll over abonnementet og tjenestene dine. Her kan du bestille datapakker, legge til sperringer, se forbruk og gjøre endringer. I tillegg kan du enkelt betale fakturaen din med Vipps.