SomNy-mobil – en perfekt julegave med god samvittighet! 

Barn med telefoner

Det er snart jul og tid for å kjøpe inn årets julegaver. Da kan det være lurt å tenke på både lommeboka og miljøet. Er det på tide at minstemann skal få sin første mobil, eller kanskje tenåringen i huset trenger en ny? En helt ny mobil kan fort bli kostbart, spesielt siden barn og unge ofte kan være mindre forsiktige og mer klumsete med elektronikk. Med SomNy-mobil kan du spare penger, samtidig som du gjør julegavehandelen litt grønnere! 

 

Produksjon av mobiltelefoner har mange etiske betenkeligheter

Det meste av miljøbelastningen fra en mobiltelefon skjer i produksjonsfasen. Hvert år blir det solgt over 1,45 milliarder mobiltelefoner på verdensbasis, og tallet er stigende. Vi bytter i gjennomsnitt ut mobilene våre etter bare to og et halvt år, selv om de fremdeles er i god stand. Ikke bare koster det miljøet å kaste disse mobilene, det er også utrolig skadelig å produsere nye. Med SomNy-mobil gir vi litt brukte mobiler et nytt og lengre liv, noe som er med på å redusere klimautslippet.

SomNy-mobil er et trygt og grønnere valg

Alle SomNy-mobilene har gått gjennom en grundig kvalitetskontroll. Der kvalitetssikres alle funksjoner, blant annet alt av knapper og berøringsskjermer. Samtidig undersøkes det at de ikke har noen skader som har betydning for funksjonaliteten. Vi sørger for at mobiltelefonene er 100 % nullstilt slik at de fremstår som nye, derav navnet SomNy! Alle SomNy-mobilene selges med 2 års garanti og 30 dagers angrerett, akkurat som ved kjøp av en helt ny mobiltelefon.

Bestill SomNy mobiltelefon
Jente med telefon

Spar penger med Talkmore Familie

Med flere abonnement i familien kan det være penger spart på å velge Talkmore Familie. Jo flere dere er i abonnementet – jo billigere blir det per person. Talkmore Familie er et fleksibelt familieabonnement med en felles valgfri datamengde som dere kan fordele akkurat slik dere ønsker. 

Med Talkmore Familie får dere i tillegg en tryggere mobilhverdag for de under 18 år, dersom dere har Barnemodus aktivert.


Hva gjør Barnemodus?

  • Hindrer overforbruk av data
  • Sperrer for kjøp av innholdstjenester, teletorg- og opplysningstjenester
  • Sperrer for samtaler til spesial- og servicenummer
  • Sperrer for anrop og SMS til utlandet 
  • Varsler om utrygge nettsider