Ubegrenset data

Perfekt for deg som ønsker full frihet til å bruke telefonen akkurat slik du vil, uten å bekymre deg for mobilkostnadene. 
Dekningsstolpe-symbol
Full Telenor-dekning
Fri tale SMS og MMS
EU/EØS
Fri bruk i hele EU/EØS
Nettslett ikon
Nettslett og Nettvern

Finn riktig hastighet for deg

Opplevd hastighet varierer etter dekningen der du befinner deg, kapasitet og andre forhold. 

Speedometer ikon med 15Mbit/s hastighet

Ubegrenset Normal 

For deg som vil ha fri data og normal hastighet! Surf med opptil 15 Mbit/s.

Ubegrenset Maksimal

For deg som vil ha fri data og høyeste mulig hastighet! Opptil 1000 Mbit/s,

Familie som telter

Ubegrenset data Talkmore Familie

I en familie er det mange ulike behov når gjelder surfing, med hastighet Maksimal slipper dere å bekymre dere for at det ikke skal være nok fart!

Bruker dere mer enn 140 GB senkes hastigheten til Basishastighet 3 Mbit/s resten av måneden. Da har dere fortsatt ubegrenset data, men det vil gå litt saktere. Man kan surfe og gjøre enkle hverdagslige ting på 3 Mbit/s.

De 140 GB fordeler dere mellom alle brukere som vanlig, og alt trenger ikke fordeles i starten av måneden, man kan selvfølgelig fremdeles velge å holde igjen data og fordele senere. Når man har brukt opp den dataen man har fått tildelt senkes hastigheten til Basishastighet, men så fort man får tildelt mer data får man Maksimal hastighet igjen.

Ønsker dere å øke hastigheten tilbake til Maksimal kan hver enkelt bruker kjøpe seg en datapakke i Talkmore-appen. Datapakkene er individuelle, og kan ikke deles mellom de andre medlemmene i familieabonnementet.

Klar til å bestille?

Bestill mobilabonnement med ubegrenset data – til Talkmorepriser!