Velg riktig datamengde for ditt Mobile bredbånd

Nedenfor finner du eksempler som kan hjelpe deg med å velge riktig datamengde!

250 GB: For superbrukere

Dette abonnementet passer for superbrukere eller om man har en familie som deler på tilgangen. 250 GB sørger for at dere kan streame filmer og serier, ha videosamtaler ofte, bruke sosiale medier eller surfe på nettet. 


150 GB: For familier som bruker nettet aktivt
Dette er abonnementet for deg som har flere i husstanden som aktivt bruker nettet. 150 GB sørger for at du kan spille eller se på serier daglig, og ha alle dine enheter koblet til internett samtidig.


50 GB: Moderat bruk
Dette abonnementet passer perfekt for deg som daglig surfer, streamer eller publiserer på internett. Med 50 GB kan du streame musikk tre timer daglig, se to episoder med Netflix hver dag, samt surfe bekymringsfritt på nettet. MERK: er dere flere som bruker nettet aktivt, f.eks en familie med barn, kan det være lurt å oppgradere til et abonnement som inkluderer mer data.


20 GB: Lett bruk
Denne pakken gjør det mulig å lytte til musikk og surfe daglig på nettet, samt lese/sende e-post. Hvis du utelukkende bruker båndbredde på surfing og musikkavspilling passer dette abonnementet perfekt for deg. Har du planer om å bruke strømmetjenester som Netflix eller har flere tilkoblet ditt nettverk, kan det være lurt å velge et abonnement som inkluderer mer data.


10 GB: Lite bruk
Enkelt å ha enhetene dine tilkoblet internett overalt. Med 10 GB kan du benytte både nettbank, skype, epost og Facebook, samt holde maskinen oppdatert med de siste oppdateringene. Kan streame 4 timer video med HD kvalitet (5Mbit/s). Hvis det er flere som benytter seg av båndbredde i familien kan det være lurt å
velge et abonnement som inkluderer mer data