Sikkerhet

Sikkerhet er viktig for oss

Hos Talkmore får du full Telenor-dekning. 
Telenors sikkerhetsmiljø jobber døgnet rundt for at du skal være trygg på nett og mobil – slik du skal kunne leve din digitale hverdag uten for mange bekymringer.
Telenor Norge bærer majoriteten av den digitale kommunikasjonsinfrastrukturen i Norge og har et viktig ansvar for å sikre at nordmenn er trygge fra sabotasje og spionasje når de er på nett eller mobilen. Med sikkerhetsrapporten ønsker vi å dele av egne erfaringer om trusselbilde, håndtering av sikkerhetshendelser, og ikke minst sette fokus på områder som vi anser som særdeles viktig for sikkerhetsarbeid både i virksomheter og i samfunnet. Du kan laste ned en PDF av rapporten her.

Våre sikkerhetsprodukter

Nettvern

Surfer du på et Telenor-nett, vil filteret Nettvern stoppe deg dersom du er i ferd med å gå inn på en nettside som inneholder virus, svindelforsøk eller lignende. Nettvern er en gratis tjeneste og kan enkelt aktiveres via Mine Sider eller i Talkmore-appen!

Les mer

Nettslett

Ingen skal føle seg utrygge på nett, derfor får du advokathjelp til å fjerne uønsket innhold om du skulle behøve det. Nå er Nettslett inkludert i alle privat mobilabonnement!
Les mer

Barnemodus

Barnemodus består av Full Kontroll og Nettvern. En ekstra god løsning for barna med full kontroll på databruk og varsling av utrygge nettsider. Barnemodus er en kostnadsfri tjeneste!
Aktiver tjenesten

Digital Trygghet

For kun 49,–/mnd kan du og familien føle dere enda tryggere i en mer og mer digital hverdag. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en trygg og bekymringsfri hverdag – derfor spanderer vi den første måneden!
Legg til forsikringen