Talkmorekulturen

Talkmore-kulturen

Hos Talkmore er alle like velkommen som kunder og ansatte – uavhengig av etnisitet, alder, legning og religiøs tilknytning. Vi elsker mangfold og alle skal ha frihet til å være seg selv hos oss. 

Våre verdier

Vi tar vare på kundene våre og hverandre
Åpen

Vi møter hverandre og kundene med et åpent sinn

Pålitelig

Solide og attraktive tjenester – med en kvalitet du kan stole på

Enklere

Det skal være enkelt å bli kunde og enkelt å være kunde

Talkmore-kulturen kan ikke kopieres

Talkmore har et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø hvor de ansatte alltid blir satt i fokus. Vi jobber på tvers av ulike avdelinger og heier hverandre frem! Det er utrolig viktig for oss å ha en arbeidsplass med mangfold hvor alle kan være seg selv. Vi er et selskap med et stort hjerte for alle våre ansatte!

Talkmore jobber aktivt for et best mulig arbeidsmiljø, blant annet ved anonyme medarbeiderundersøkelser som blir fulgt opp tett.  Vi vet at vi er sterkere sammen!

Vårt sosiale miljø

Trivsel er viktig hos oss, derfor feirer og markerer vi både store og små begivenheter.

Hver måned har vi et bestemt tema i fokus for å styrke samholdet ytterligere. Dette kan være alt fra å lage hjemmelagde kort til de som er på hjemmekontor til at vi har aktivitetskonkurranser for veldedighet.  

 

Vår dedikerte sosialkomité jobber hele tiden med å spre kunnskap rundt viktige temaer som psykisk helse, pride, vennskap, kjærlighet, miljø og mye mer.

Talkmore har de aller smarteste kundene

Våre kunder er både pris- og kvalitetsbevisste. Det er vi også! Og vi jobber hardt hver dag for å fortjene å beholde hver eneste kunde.

 

For å sikre best mulig kvalitet har vi en grundig opplæring for de ansatte med en tett oppfølging hele veien. Vi jobber alltid målbevisst med å identifisere kundens behov og ha dem i fokus på alt det vi gjør.

Takket være våre fantastiske kunder er Talkmore på topp på bytt.no.


Vi er sterkere sammen

Walk & Talkmore
Ved at alle vi som jobber i Talkmore øker vår hverdagsaktivitet, samler vi poeng i den nye, norske appen Empida og donerer et beløp til Røde Kors hver måned. Røde Kors gjør mange aktiviteter for å glede folk i alle aldersgrupper, som blant annet at de har gode hjelpere som hjelper eldre med samvær og praktiske oppgaver, de har en lavterskel hjelpetelefon for barn og unge, og mye mye mer. Det heier vi på, og det går vi gjerne for. Bokstavelig talt.
Psykisk helse
I 2021 ønsker vi å belyse hvor verdifulle vi mennesker er for hverandre, og hvor viktig fellesskap og tilhørighet er for god psykisk helse. Årets tema oppfordrer derfor alle til å følge opp familie, venner, kollegaer, bekjente, medarbeidere, ledere og seg selv. Alle rundt oss. Ved å følge opp skaper vi fellesskap og nærhet. Dette bidrar til å forebygge ensomhet og utenforskap. Vær oppmerksom. Vær til stede. Følg opp. Tema for 2021 er livet under og etter en pandemi. Les mer her
Legg vekk mobilen oftere
Mobiltelefonen er et fantastisk verktøy som gir oss mange muligheter i hverdagen, men noen ganger bør vi likevel legge den fra oss. Mobilen gjør det lett å miste konsentrasjonen og kan i visse situasjoner også utgjøre en fare, for liv eller gode relasjoner. For å imøtekomme disse utfordringene har Talkmore et samarbeid med HOLD – en app som hjelper deg å legge vekk mobilen og fokusere på de viktige tingene. Tar du utfordringen sammen med oss?