Betalingsalternativer

Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg fleksible, enkle og trygge betalingsmåter når du kjøper din nye telefon

Det koster så lite… å gjøre det trygt og enkelt for deg som kunde
Det er mange valgmuligheter når det kommer til betaling, hvordan du ønsker å betale velger du i bestillingsprosessen når du kommer til «Velg betalingsmetode og fullfør bestillingen» i nettbutikken vår. Under her følger en oversikt over hvilke betalingsmuligheter som er tilgjengelig, og litt utvidet informasjon om hvordan de forskjellige mulighetene fungerer.

Klarna bruker de nyeste sikkerhetsmekanismene for å beskytte informasjonen din og forhindre uautoriserte kjøp. Klarnas kjøperbeskyttelse fratar deg alt ansvar i forbindelse med svindel. Les brukervilkårene her

Du kan også finne svar på ofte stilte spørsmål om nettbutikken, betalingsmuligheter og Klarna på våre kundeservice sider eller inne på Klarnas spørsmål og svar side

Få først. Betal senere.

Huker du av for «Få først. Betal senere» vil du etterpå få tre valg:

Betal innen 14 dager

Med dette valget vil du få varen tilsendt først, og så kan du betale fakturaen du mottar fra Klarna innen 14 dager, helt uten gebyrer. Du er også dekket av Klarnas kjøpersikkerhet.
Merk at din 14 dagers betalingsperiode starter når produktet sendes.

Forfallsdatoen vil være oppgitt på faktura som sendes til e-postadressen du oppga ved kjøp.
Ved kjøpet kan det innhentes kredittopplysninger. Alle personopplysninger håndteres i henhold til gjeldende lover og regler.

For å lese fullstendige vilkår, gå inn i nettbutikken vår, velg «Få først. Betal senere» og betal innen 14 dager.


Betal om 30 dager
Med dette valget vil du få varen tilsendt først, og så kan du betale innen 30 dager med 0% rente. Du er også dekket av Klarna kjøpsikkerhet. Det vil tilkomme ett etableringsgebyr på 49kr per kjøpstilfelle. Hvis betaling unnlates tilkommer et purregebyr på 70,00 kr. Merk at din 30 dagers betalingsperiode starter når produktet sendes.

Forfallsdatoen vil være oppgitt på faktura som sendes til e-postadressen du oppga ved kjøp.
Ved kjøpet kan det innhentes kredittopplysninger. Alle personopplysninger håndteres i henhold til gjeldende lover og regler.

For å lese fullstendige vilkår, gå inn i nettbutikken vår, velg «Få først. Betal senere» og betal om en måned.

Konto
Med dette valget får du en månedlig faktura, hvor du betaler valgfritt beløp, men minimum 95 kr/mnd. Du kan når som helst velge å betale hele beløpet. Du er også dekket av Klarnas kjøpersikkerhet.

Du betaler ingen opprettelsesgebyr, men det er et administrasjonsgebyr på 45 kr/mnd. Bev. årsrente er 22%. Eksempel: Et kjøp på kr 5000 betalt over 12 måneder kommer totalt på 6155,67 kr. Den effektive renten er da 48,56%. Ved kjøpet kan det innhentes kredittopplysninger. Alle personopplysninger håndteres i henhold til gjeldende lover og regler.

For å lese fullstendige vilkår, gå inn i nettbutikken vår, velg «Få først. Betal senere» og Konto.


Delbetaling

Ved å velge delbetaling som betalingsmåte unngår du høye engangsutgifter, og du kan dele opp betalingen i mindre beløp hver måned. Det første avdraget betales en måned etter at varene er sendt fra Talkmore. Deretter fordeles betalingene etter valgt nedbetalingsperiode, og da kan man velge mellom følgende alternativer:

- Delbetaling over 6 måneder
- Delbetaling over 12 måneder
- Delbetaling over 24 måneder
- Delbetaling over 36 måneder
- Klarna konto

Du kan også velge å betale ned raskere enn den avtalte nedbetalingstiden.

Har du ikke benyttet deg av delbetaling fra Klarna tidligere vil du etter fullført bestilling motta en kontoavtale fra klarna i posten. Denne må signeres og returneres til Klarna for at månedsfaktura skal bli opprettet. Etter dette vil faktura sendes ut hver måned.

NB! Dersom du ikke signerer og sender skjema tilbake til Klarna vil avtalen om delbetaling oppheves, og du vil motta faktura for hele beløpet på telefonen.

Kan du velge delbetaling via Klarna?
Dine betalingsalternativer er basert på Klarnas kredittsjekk. Hvis du ikke får opp mulighet for delbetaling kan det være at du ikke går igjennom kredittsjekken hos Klarna. For mer informasjon må du da ta kontakt med Klarna.

Renter og andre tilleggskostnader
Når det gjelder renter kommer det an på hvor lang periode du velger å delbetale over, men etableringsgebyr/administrasjonsgebyr må man alltid betale uansett hvor lang periode man skal delbetale over. Under vil du se oversikt over hva som gjelder for de ulike betalingsperiodene, men du må også se oppdaterte vilkår på Klarna.no

Delbetaling over 6 måneder
- Ingen årsrente
- Etableringsgebyr 99 kr
- Administrasjonsgebyr 45 kr/mnd

Delbetaling over 12 måneder
- Ingen årsrente
- Etableringsgebyr 199 kr
- Administrasjonsgebyr 45 kr/mnd

Delbetaling over 24 måneder
- Årsrente 9,99%
- Etableringsgebyr 299 kr
- Administrasjonsgebyr 45 kr/mnd

Delbetaling over 36 måneder
- Årsrente 9,99%
- Etableringsgebyr 299 kr
- Administrasjonsgebyr 45 kr/mnd

Etableringsgebyr og administrasjonsgebyr er også kaldt effektiv rente.


Betal nå – Kredittkort eller Debetkort

Betaling med kort er trygt og enkelt. Vi godkjenner VISA og Mastercard som betalingskort.
Velger du «Betal nå» vil betalingen bli reservert på din bankkonto med én gang. Beløpet blir ikke trukket før varen er sendt fra lager. Dersom du velger Klarna Betal nå vil du også være dekket av Klarnas kjøpersikkerhet, og kjøpet lagres i Klarna-appen, slik at du får full oversikt over alle dine kjøp.

Steg for steg
Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV) som du finner på baksiden av kortet – og betalingen er gjennomført.

Autorisasjon
Når du legger inn en ordre hos oss blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Det betyr at vi sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Vi gjør deretter en reservasjon av beløpet du handler for. I løpet av reservasjonstiden er pengene fremdeles på kortet ditt, men de er reservert Talkmore så lenge ordren er under behandling.

Kansellering av bestilling
Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres tilbake på kortet ditt (normalt innen 5-7 virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og klargjort pakken for forsendelse, at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

Forbehold
Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Kreditering
Ved en eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med VISA/Mastercard, vil kreditering gjøres til samme kortnummer. Vi kan dessverre ikke utbetale til en bankkonto.

Personvern/Lagring av kredittkort
Vi lagrer ingen informasjon om ditt kredittkort. Informasjonen du oppgir ved nettbetaling vil kun være knyttet til den ordren du gjennomfører.

Spørsmål knyttet til betaling og retur av penger
Har du spørsmål knyttet til økonomi, kontakt vårt kundesenter på telefon 332 20 120 eller e-post: talkmore@one2cel.no


Klarna-appen

Vi anbefaler å laste ned Klarna-appen. Der får du full kontroll, og kan betale fakturaen din med et klikk. Appen vil også sende deg påminnelser når det er å tide å betale.

Og er det noe du lurer på kan du i appen kontakte Klarnas kundeservice 24/7.

Personvernerklæring

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele noen opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring