Talkmore lanserer eSIM – fremtidens SIM-kort

Hva er eSIM? Med eSIM er SIM-kortet bygget inn i enheten din. eSIM gjør det samme som et tradisjonelt SIM-kort, og du kan koble ulike enheter, f.eks. smartklokke og mobil, opp mot mobilnettet og internett - uavhengig av mobilen eller WiFi.

 

Man kan ha eSIM som både hoved SIM-kort og tvilling SIM-kort. Skal du ha det som et tvilling SIM-kort koster det 29 kr/mnd. Vårt eSIM støtter foreløpig ikke Apple Watch. Prisen er 29 kr/mnd.

OBS. Dessverre har ikke BankID på mobil støtte for eSIM per i dag, men ellers har eSIM alle andre funksjoner som det tradisjonelle SIM-kortet har.

 

Slik kommer du i gang med eSIM:

  1. Kontakt kundeservice først på 915 09 915 eller på chat (09.00 - 17.00 (10.00 - 14.00)) for å bestille eSIM. Det er per idag ikke mulig å bestille på Mine Sider.
  2. Når eSIM er bestilt til ditt abonnement, får du tilsendt e-post med QR-aktiveringskode. Denne koden er nødvendig for å aktivere eSIM.

 

Har du kjøpt Samsung Galaxy Watch?

  1. Følg stegene over
  2. Last ned Galaxy Wearable-appen på telefonen via Google Play eller Samsung Galaxy Watch-appen via App Store, og koble klokken til mobilen via bluetooth. 
  3. Følg oppsettet i appen, godkjenn tillatelser, og skann QR-koden. Du er nå klar til å ta klokken med eSIM i bruk!